Parça parça sistem toplamak

@RamonMotta

Bütçeni belirt. 5xxx serisinin performansı hakkında yeterince bilgi sahibi olunduktan sonra 5070/5070 Ti tarzı bir GPU'ya da yönelebilirsin yeteri kadar paran varsa.

@Sovenior

Forumu geçtim bütün piyasada bağıra bağıra hangi soğutucuların normalden kalın olduğu belirtiliyor. Dolayısıyla orası da senin hatan oluyor maalesef.

Ek olarak belleklerin yüksekliğine bakılmasıyla birlikte üreticinin yeterli bilgi vermemesinin çözümünü şurası açıklıyor ayrıca:
65-70 arası bir sistwm istiyorum, 4070 Ti yetersiz olur mu

Hayır olmaz. Yine de hemen almak veya 5xxx serisinden herhangi bir kart tercih edip etmemek senin kararlarına kalmış. Sonuç olarak kartların henüz performansları ve üreticilerin yapacağı fiyatlandırmalar hakkında bilgi sahibi değiliz.

Hayır olmaz. Yine de hemen almak veya 5xxx serisinden herhangi bir kart tercih edip etmemek senin kararlarına kalmış. Sonuç olarak kartların henüz performansları ve üreticilerin yapacağı fiyatlandırmalar hakkında bilgi sahibi değiliz.
İsteğim şu ki GTA 6 açabilsin topladığım sistem ve çok rahat MFS 2024 oynayabileyim

Kendim 3-4 ay indirim kovalayarak, çok yavaştan sıfır bilgisayar topladım, hiçbir test yapmadan. Sorun yaşamadım da, ama size yine de önermem, ben parçaların çalışmama riskini göze almıştım.

Sistemi topladığımda, sistem zaten eskimiş kalmıştı o zaman satılan parçalara kıyasla, ve harcadığım paranın aynı miktarına %20 civarı daha iyi performans elde edebilirdim, biraz daha bekleyip anında alsaydım.

Toplama zamanı 1-2 hafta gibi bir sürece sığdırılacaksa, o zaman kötü bir fikir değil, zaten öyle yapılmalı bence.

Bu arada sırf GTA 6 için ise, bekleyin. Burada kimse oyunun sistem gereksinimlerini vahiy yolu ile alamıyor maalesef. PC için çıktığında toplarsınız, elinizdeki 4060'lı laptop sizi rahat götürür, o zamana kadar.

Arkadaşlar, yakınım Almanyaya gidecek, bazı parçalar daha ucuza geliyor : İşlemci, RAM SSD vb 20.000₺ bütçem var yurt dışı için. Sizce neleri alayım? @MR-2 @ardacanci

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı