EMR1113 Decapat Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 101 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2024 #1 Bilgisayara flash bellek üzerinden Pardus 23 Xfce kurmaya çalışıyorum ama flash bellekten boot ettiğimde şöyle bir ekran geliyor ve kuramıyorum (görseli webden buldum.) Çözüm: Flasha Rufus yerine balenaEtcher'dan yazdırın. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Temmuz 2024
Bilgisayara flash bellek üzerinden Pardus 23 Xfce kurmaya çalışıyorum ama flash bellekten boot ettiğimde şöyle bir ekran geliyor ve kuramıyorum (görseli webden buldum.) Çözüm: Flasha Rufus yerine balenaEtcher'dan yazdırın.
IntelSleuth Femtopat Katılım 11 Eylül 2024 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2024 #2 balenaEtcher'dan yazdırdım ama şimdi bilgisayara nasıl kuracağım Etcher'la? Kafam karıştı da yardımcı olursanız sevinirim.
balenaEtcher'dan yazdırdım ama şimdi bilgisayara nasıl kuracağım Etcher'la? Kafam karıştı da yardımcı olursanız sevinirim.
EMR1113 Decapat Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 101 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2024 #3 IntelSleuth dedi: balenaEtcher'dan yazdırdım ama şimdi bilgisayara nasıl kuracağım Etcher'la? Kafam karıştı da yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
IntelSleuth dedi: balenaEtcher'dan yazdırdım ama şimdi bilgisayara nasıl kuracağım Etcher'la? Kafam karıştı da yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
T TeknoBağımlısı Centipat Katılım 25 Şubat 2024 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #4 Rufus sıkıntılı zaten. Rufus'tan Pardus yazdırmanızı kesinlikle önermem. Ben de aynı hatayı yaşamıştım.
Rufus sıkıntılı zaten. Rufus'tan Pardus yazdırmanızı kesinlikle önermem. Ben de aynı hatayı yaşamıştım.