Linux forumları bence Türkiye de hiç çok fazla gelişmedi. Cahil tayfa çok fazla maalesef. Technopat Ubuntu kurulumu videosunu izlediniz mi bilmem o kadar gereksiz ve körüklemesine Linux felsefesine gram uymayan izlerken keşke izlemeseydim dedirten bir video bence, aşağıya koyarım. Ben bu tür sorunları yaşadığım da artık bu tür forumlara sormak yerine yabancı forumları tercih ediyorum ve bunun içinde kitlesi yüksek dağıtımları tercih ediyorum. En büyük hatanız bence Pardus'u seçmeniz olmuş hocam. Yabancı forumlara veya Reddit'de bazı sayfalara sorarak sorunu belki gene çözersiniz ama kitlesi geniş olursa kullandığınız dağıtımın çözüm daha hızlı olur. Ülkemizde Linux'a karşı bir ön yargı var maalesef ülkemiz iki tıkla herşeyi maalesef alıştığı için bir programı veya bir şeyi terminale girerek yüklemek garipseniyor ve eleştiriliyor. Windows'u tercih etmek bizim ülkede farz herhalde bir kişiye yardım ediyorum bakın sisteminiz artık güvenlik güncellemesi almayacak etmeyecek gidin Linux dağıtımlarına rahat kullanın işinizi görür sorun olmaz veya zor değil diye yapamazsanız anlatırım dememe rağmen o modlu Windows ISO dosyasını tercih ediyor veya eski sürümü seçiyor adam ben napayım. Neyse umarım dediğiniz gibi bir gün Türk Linux forumlarında daha iyi güzel konular açılır ve sorunları çözen daha iyi bir ortam oluşur. O dediğim video burada bence kanaldan bile kalkmalı ama hala duruyor