Pardus için Tavsiye

Can Kural

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Ankara - Yenimahalle
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar uzun bir aradan sonra Linux platformuna Pardus ile tekrar döndüm. :) Önerdiğiniz uygulamalar, yürütülmesi gereken kodlar vs. kısacası yapılacak ilk 10 şey için tavsiyelerinize açığım. :)
Not: Windows 8.1 hala duruyor Linux için 50 GB. bir alan ayırıp oraya kurdum. ;)

Tasarım, özelleştirme, downloader, kurulum, yükleyici, sistem ayarlarını düzenleme, web browser, media player tarzı yardımcı programlar önermenizi bekliyorum. :) Birde bu sistem artıklarının çerezlerin vs. nerede tutulduğunu ve nasıl temizlendiğini unutmuşum yardımcı olursanız sevinirim. :)

Öncelikle mc kur. Debian için süper user olduktan sonra apt-get install mc gui değil ama çok hızlı kullanınca anlarsın gerisi yavaş yavaş gelir.

Terminal kodu ile yüklemeyi denedim fakat "E: Bazı arşivler alınamıyor" tarzında bir hata ile karşılaştım.
Uygulamanın bir websitesi ya da download edebileceğimiz bir deposu var mı?

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı