Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 12 Eylül 2013 #11 xby23 dedi: Kardeşim ubuntu hakkında çok fazla söylem var geliştiren ABD. Windows gibi casus yazılım olma şansı var pek güvenmiyorum onlara. Genelde geliştiren team belli yani adamların officeleri var. Genişletmek için tıkla... Açık kaynakta ne casusu hocam...
xby23 dedi: Kardeşim ubuntu hakkında çok fazla söylem var geliştiren ABD. Windows gibi casus yazılım olma şansı var pek güvenmiyorum onlara. Genelde geliştiren team belli yani adamların officeleri var. Genişletmek için tıkla... Açık kaynakta ne casusu hocam...
PatPat Kilopat Katılım 29 Haziran 2013 Mesajlar 103 13 Eylül 2013 #12 Kodlar açık, isteyen kişi kaynak kodları görebilir, değiştirebilir. Bu sebepten herhangi bir casus kodun oraya gömülmesi zor ihtimal.
Kodlar açık, isteyen kişi kaynak kodları görebilir, değiştirebilir. Bu sebepten herhangi bir casus kodun oraya gömülmesi zor ihtimal.
detista Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2016 Mesajlar 7.264 Makaleler 31 Çözümler 19 Yer İstanbul 2 Ekim 2020 #13 Devlet tarafından casusluk amacıyla kullanılabilecek potansiyeli olan bir dağıtım Pardus. Bu nedenle kimsenin bu dağıtımı kullanmasını önermiyorum.
Devlet tarafından casusluk amacıyla kullanılabilecek potansiyeli olan bir dağıtım Pardus. Bu nedenle kimsenin bu dağıtımı kullanmasını önermiyorum.