Pardus kullanılır mı?

Çok da potansiyeli olan bir proje denilemezdi aslına başlangıç için de Debian, Ubuntu veya Linux Mint'ten ne farkı var? Daha kötü olması dışında.
Pardusun eskiden kendi paket yöneticisi falan vardı bence gayet onu açık bir proje olabilirdi şuan pisi linux tarafında kullanılıyor sanırım:

Evet olabilirdi ama olmadı ne yazık ki Türkiye de topluluk desteği yok en başta diğer ülkelerde ki gibi insanlar topluluk halinde destek verebilseydi belki de çok daha farklı bir yere evrilebilirdi.

Orijinal Pardus yerliydi. Ama şimdiki Pardus modifiye bir Debian sürümüdür. Kısaca yerli değildir.

Piyasaki çoğu dağıtımdan kötü olması da cabası.

Maalesef diyeceğim ama şimdi bazıları laf edecek. Sen ne diyorsun diyerek. Ben en güzeli kullanmak isteyen kullansın diyeyim

Günlük kullanım için kullanılacak bir dağıtım değil. Hedef kitlesi kurumlar. Eğer geliştirici veya destekçi olmak, deneyime katkı sağlamak isterseniz kullanabilirsiniz. Ama dediğim gibi kişisel kullanım için çok uygun bir dağıtım değil.

Son düzenleme:
Peki kişisel kullanım için neyi önerirsiniz?

Evet olabilirdi ama olmadı ne yazık ki Türkiye de topluluk desteği yok en başta diğer ülkelerde ki gibi insanlar topluluk halinde destek verebilseydi belki de çok daha farklı bir yere evrilebilirdi.
2007-2011 arası en az ubuntu kadar ünlü bir dağıtımdı. Topluluk desteğiyle ilgisi yok projenin fişi bilinçli olarak çekildi toplulukda ister istemez dağıldı. Pisi, Yalı, Çomar gibi kendi araçlarına sahip sayılı distrolardan biriydi zamanında.
ozamanalr kullananlar iyi bilir taş gibi sağlam ve KDE masaüstünün kralı Pardus'la gelirdi.

Şurada görecegin üzere bir çok yabancı ülkede Pardus toplulukları vardı

Kısacası, Topluluğun Pardusun kaybolup gitmesinde hiç bir etkisi yok. Kendileri böyle istedi.

Senin kadar kral bir adam hayatımda görmedim hem kaynak gösteriyor hem yanlışımı düzeltiyor hem içimizdeki hainlerin oyunlarını deşifre ediyor kral adamsın vesselam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…