Pardus Kullanmaya Değer mi?

prophet '

Hectopat
Yer
Kırıkkale
Genel anlamda bütün popüler Linux sürümlerini deneyimledim. Pardus'u hep merak etmişimdir fakat çakma bir Debian sürümü olduğu duyduğum için hep çekindim. Pardus dışında önerilebilecek Türk Linux dağıtımı var mı? Pardus kullanmaya değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu senin kararın. Çakma olayı biraz yanış çünkü bir sürü Linux distrosu var. Hepsi de birbirlerine benziyor. Deneyimleye de bilirsin fakat daha popüler dağıtımlarda kalsan daha iyi olabilir.

Çakma filan değil sadece özelleştirilmemiş çok tercih edilmiyor.

Fakat bir keresinde Linux kurarken (ilk kuruşum) başıma feci bir kaza geldi. C ile D'yi birleştirip biçimlendirmiş. D içinde bir sürü fotoğraflarımız, anılarımız vardı.. :/

Pardus KDE platformu oldukça stabil ve çok akıcı arayüzü var. Ben 1 ayda neredeyse hiç hata almadım. Ofis ve multimedya için çok rahat kullanabilirsin. Ubuntu'dan bile daha stabil.

İlk Linux deneyimim Pardus ile olmuştur. Stajda da çokça Pardus kullanmışlığım var. Gayet stabil çalışıyor. Kullanmaya değer.

Benim ustam stajdayken hep bana pardus Linux un makyajlı hali derdi. Bence direkt linux kullanmalisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…