Pardus Kullanmaya Değer mi?

prophet '

Hectopat
Yer
Kırıkkale
Genel anlamda bütün popüler Linux sürümlerini deneyimledim. Pardus'u hep merak etmişimdir fakat çakma bir Debian sürümü olduğu duyduğum için hep çekindim. Pardus dışında önerilebilecek Türk Linux dağıtımı var mı? Pardus kullanmaya değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Genel anlamda bütün popüler Linux sürümlerini deneyimledim. Pardus'u hep merak etmişimdir fakat çakma bir Debian sürümü olduğu duyduğum için hep çekindim. Pardus dışında önerilebilecek Türk Linux dağıtımı var mı? Pardus kullanmaya değer mi?
Çakma filan değil sadece özelleştirilmemiş çok tercih edilmiyor.

Fakat bir keresinde Linux kurarken (ilk kuruşum) başıma feci bir kaza geldi. C ile D'yi birleştirip biçimlendirmiş. D içinde bir sürü fotoğraflarımız, anılarımız vardı.. :/

Pardus KDE platformu oldukça stabil ve çok akıcı arayüzü var. Ben 1 ayda neredeyse hiç hata almadım. Ofis ve multimedya için çok rahat kullanabilirsin. Ubuntu'dan bile daha stabil.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı