Dr Drake Ramoray Decipat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 1.155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2022 #1 Resimdeki hatayı alıyorum.
dombilis Picopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 164 Çözümler 4 19 Ekim 2022 #2 Dr Drake Ramoray dedi: Resimdeki hatayı alıyorum.Eki Görüntüle 1548512 Genişletmek için tıkla... İşlem başarıyla tamamlanmış. Kuruluma devam edin. apt-key komutunun eski olduğu ve yenisini kullanman gerektiğini söylüyor sadece. Artı 0 Eksi
Dr Drake Ramoray dedi: Resimdeki hatayı alıyorum.Eki Görüntüle 1548512 Genişletmek için tıkla... İşlem başarıyla tamamlanmış. Kuruluma devam edin. apt-key komutunun eski olduğu ve yenisini kullanman gerektiğini söylüyor sadece.
KS KS Dr Drake Ramoray Decipat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 1.155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2022 #3 dombilis dedi: İşlem başarıyla tamamlanmış. Kuruluma devam edin. apt-key komutunun eski olduğu ve yenisini kullanman gerektiğini söylüyor sadece. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler Artı 0 Eksi
dombilis dedi: İşlem başarıyla tamamlanmış. Kuruluma devam edin. apt-key komutunun eski olduğu ve yenisini kullanman gerektiğini söylüyor sadece. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler