Pardus kurulumunda GNU GRUB hatası

Daha fazla  
8 GB RAM 256 GB SSD/HDD bilmiyorum.
i5-8250U CPU AMD Radeon 530 GPU.
Özellikleri olan Lenovo marka laptopumda Pardus 23.2 kurulumu sırasında GNU GRUB hatasını alıyorum, hatayı aşağıya bırakıyorum.
Çözümünü bir an önce iletirseniz sevinirim🙂

Dosya Ekleri

• IMG-20241104-WA0000.jpg
    IMG-20241104-WA0000.jpg
    172,7 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG-20241104-WA0001.jpg
    IMG-20241104-WA0001.jpg
    135,3 KB · Görüntüleme: 53
Sorun Rufus'ta balenaEtcher programını kullanarak yazdırırsan kuruluyor Huawei bilgisayarımda da aynı sorun vardı Lenovo'da hala Windows var Huawei'ye Pardus 23.2 sürümünü sorunsuzca kurdum linki aşağıdadır:

Sorun Rufus'ta balenaEtcher programını kullanarak yazdırırsan kuruluyor Huawei bilgisayarımda da aynı sorun vardı Lenovo'da hala Windows var Huawei'ye Pardus 23.2 sürümünü sorunsuzca kurdum linki aşağıdadır:
balenaEtcher yerine Ventoy kullanabilirsiniz, yine ayni sekilde amaci ayni ama bu sefer ayni USB bellek'te birden fazla .iso'lari kullanmaniza olanak sagliyor.

Kurulumu ise cok basit, Ventoy'i indirme uygulamasina tiklayacaksiniz sonra USB belleginizi oradan Ventoy icin hazir hale getirebilirsiniz. Ondan sonra direkt .isolarinizi USB belleginize surukle birak mantigiyla veya direkt .isolarinizi kopyalayip USB belleginize yerlestirebilirsiniz.

Ben balenaEtcher'da yazdırdım ama yine aynı şey tek fark bu sefer press any key diyor sonra error veriyor ama neticede hiçbir türlü olmuyor yani.

Bilgisayarın özelliklerini yazabilir misin? Çözümünü bulmaya çalışacağım Ben balenaEtcher programında yazdırdım direkt kurulum ekranı geldi

balenaEtcher yerine Ventoy kullanabilirsiniz, yine ayni sekilde amaci ayni ama bu sefer ayni USB bellek'te birden fazla .iso'lari kullanmaniza olanak sagliyor.

Kurulumu ise cok basit, Ventoy'i indirme uygulamasina tiklayacaksiniz sonra USB belleginizi oradan Ventoy icin hazir hale getirebilirsiniz. Ondan sonra direkt .isolarinizi USB belleginize surukle birak mantigiyla veya direkt .isolarinizi kopyalayip USB belleginize yerlestirebilirsiniz.
Arkadaş Ventoy kullanın demiş bir dene bakalım @IntelSleuth

Birde hata aynı hatamı onu yazar mısın

Birde hata aynı hatamı onu yazar mısın

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı