Pardus Üzerine Hackintosh Kurmak

Teknik124

Hectopat
Katılım
16 Temmuz 2016
Mesajlar
796
Makaleler
1
Çözümler
11
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar geçenlerde Windows bilgisayarım format atarken hata verdi bunun üzerine Pardus yüklemeye karar verdim birkaç ay sonra Pardus'tan sıkılmaya başladım ben de bilgisayarın sınırlarını biraz zorlayım dedim ve 5 GB'lık .dmg dosyası indirdim transmac üzerinden flash diske yazdırdım. BIOS ayarlarını da yaptım haydi bismillah deyip diski seçip entera tıkladım ama diski atlayıp gruba atıyor bir de sistem özelliklerim kaldırır mı diye soracaktım.
Bilgisayarım Pardur olduğundan detaylı bilgi veremeyeceğim.
  • Intel Pentium 2.0 GHz
  • 2 GB RAM
  • Intel HD Graphics
  • 15.6 HD Graphics (1366x768) LED LCD
  • 250 GB Hafıza
  • Acer Nplity 802.11b/g/n.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Tamam ama USB belleği okumuyor o sıkıntı.
Dostum okusa da sana faydası yok sistemin. Boşuna uğraşma kaldırmayacak çünkü, uğraştığınla kalacaksın. Belki de indirdiğin imaj sıkıntılıdır.
Snow Leopard, Lion, Montain Lion üçlüsünden birini indir. Torrentini aratırsan bulabilirsin.
 
.dmg den kuramazsınız. Boot ön yüklemeli bir mac iso ya da raw bulup yüklemeye geçmelisiniz. Sitede boot ön yüklemeli mac os x'ler mevcut uygun olanını kurunuz. Pcniz büyük ihtimal uefi olmadığından clover boot ön yüklemesini desteklemeyecektir. Chamaleon boot ön yüklemeli mac os x tercih etmelisiniz.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı