Pardus Valorant açar mı?

İntelCorei9

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ilk sorum Pardus kullanılır mı? Tasarımı vs. çok hoşuma gitti. İkinci sorum ise yüklesem bile Pardus Valorant açar mı acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanılır mı bilemem ancak Riot Games Vanguard yüzünden Linux'ta kullanılamıyor diye biliyorum.

Arkadaşlar ilk sorum Pardus kullanılır mı? Tasarımı vs. çok hoşuma gitti. İkinci sorum ise yüklesem bile Pardus Valorant açar mı acaba?

Pardus kullanılabilir bir dağıtım ama çok daha iyi alternatifleri mevcut.

Hayır Vanguard nedeniyle Valorant oynayamazsınız ama dualboot yaparak hem Windows hem Linux kullanabilirsiniz. Bu sayede Valorant oynamak için bilgisayarı yeniden başlatıp Windows'a girmeniz yeterli olur.

Valorant oynamak mümkün değil Anticheat programı dolayısıyla.
Sadece görünüm için geçecekseniz değmez Linux Mint XFCE kullanabilirsin aynı temalar ile.

Valorant'ı ve diğer Riot oyunlarını (LoL'ün Mac'te oynanabilmesi hariç) Windows dışındaki hiçbir işletim sisteminde oynayamazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…