Parfüm nereden alınmalı?

Şimdi şu var ki 4 mevsime de uyacak bir parfüm bulmak çok zor hani bu minvalde en fazla iki mevsim idare edecek parfümler var kalıcılık, yayılım, koku güzelliği konusunda ama bu seferde fiyat çok yükseliyor. Mesela PDM Althair sonbahar ve kış için çok güzel bir ürün ama çok pahalı ya da Xerjoff Naxos da aynı şekilde çok pahalı. Black Sea adında bir parfüm var ilkbahar yaz aylarında kullanmak için 6500 lira gibi bir fiyatı var. Dört mevsim olsun ama her mevsim aynı performansta olsun denecek bir parfüm ben görmedim ha bilen varsa yardımcı olsun.
4 mevsime uygun ve dikkat çeken parfüm önerisi Buradaki özelliklere uyuyor dimi pdm althair?

Dediğiniz parfüm sadece beymen de var bu da 11 bin lira benim bütçem 4 bin.

@BlackDread Bleu de Chanel, Prada L'homme, Sauvage EDP, Dior Homme 2020, Reflection Man, Excelsior, Honour Man hepsi de dört mevsmlik. Gayet de kullanılır.
Hocam peki şöyle bir site yok mu bayanların en çok beğendiği fiyat performans olduğunu gösteren yayılımı kalıcılığı kaliteli olan parfüm sıralamalarını gösteren bir site yok mu yani bu tarz varsa oradaki parfümleri önerir misiniz? Bu saydığınız parfümlerden Sauvage'ye iyi diyorlar fakat çok kişi de var Bleu De Channel'i da öneriyorlardı. Bilemiyorum cidden parfüm seçenekleri aşırı derecede fazla.

Hocam peki şöyle bir site yok mu bayanların en çok beğendiği fiyat performans olduğunu gösteren yayılımı kalıcılığı kaliteli olan parfüm sıralamalarını gösteren bir site yok mu yani bu tarz varsa oradaki parfümleri önerir misiniz? Bu saydığınız parfümlerden Sauvage'ye iyi diyorlar fakat çok kişi de var Bleu De Channel'i da öneriyorlardı. Bilemiyorum cidden parfüm seçenekleri aşırı derecede fazla.
Öyle bir site yok çünkü kokunun güzelliği görecelidir. Bu kadar düşünüyorsan ve bütçen dört bin liraysa Eros EDP al geç dostum kafanı bu kadar yorma. İlk parfümün olarak gayet hoş, iltifat da alırsın.

@BlackDread Bleu de Chanel, Prada L'homme, Sauvage EDP, Dior Homme 2020, Reflection Man, Excelsior, Honour Man hepsi de dört mevsmlik. Gayet de kullanılır.
Hepsi her mevsim aynı düzeyde performans vermiyor. Prada L'Homme mesela yazın kullanılabilir bir ürün değil çünkü fresh bir ürün değil sıkarsın ama hem kendini hem çevreni boğarsın.

La Nuit De L'Homme nasıl peki bir video da adam çok övüyordu iltifat canavarı diye.
Koku güzelliği evet ama performansı zayıf yani tende kalıyor çok yayılıp uzun süre kalmıyor gün içinde tazelik ister.

@BlackDread Alakası yok hocam tam bir daytime parfümü. Sıkacak boğacak bir kokusu da yok. Her mevsim sıkılacak bir koku.

La Nuit De L'Homme nasıl peki bir video da adam çok övüyordu iltifat canavarı diye.
Dostum sana tek önerim ya bir mağazaya gidip deneyerek alman ya da Eros gibi bir parfüme yönelmen. 15.000 liralık niş parfümlerle bile herkes senin kokunu fark etmiyor. Videolardan izleyip bu parfüm iltifat alıyormuş demenin mantığı yok yani.

@BlackDread Alakası yok hocam tam bir daytime parfümü. Sıkacak boğacak bir kokusu da yok. Her mevsim sıkılacak bir koku.

Dostum sana tek önerim ya bir mağazaya gidip deneyerek alman ya da Eros gibi bir parfüme yönelmen. 15.000 liralık niş parfümlerle bile herkes senin kokunu fark etmiyor. Videolardan izleyip bu parfüm iltifat alıyormuş demenin mantığı yok yani.
Tamam hocam oraya gidip Eros yanında da bir parfüm daha deneyeceğim hangisi hoşuma giderse alırım herkese çok teşekkürler. Bir de diyelim ki Eros aldım bu parfümü nerelere sıkmalıyım internette bileklere toplam 2 fıs boyuna 1 fıs kulak arkasına 2 fıs toplam 5 fıs sıkın demişler doğru mu?

Bir de ben Eros alırsam 100ml'sini alacağım 100ml ne kadar süre götürüyor ortalama kaç fıs sıkıyorsun?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı