Parfüm önerisi

Ben bleu de channel, sauvage dior ve diesel only the Brave kullanıyorum genelde çok da memnunum aynı şekilde arkadaşlarımda çok güzel koktuğunu söylüyor.

Zara Gold öneririm çok iyi kokuyor. GOLD 150 ML

Hocam fiyatını hak ediyor mu sizce? Beğendiğinize göre muhtemelen ediyor zaten ucuz olmasına şaşırdım 200TL'ymiş sadece. Daha üst fiyatlıları almaya gerek var mı? Yoksa bunun kokusu onlarla yarışacak derecede mi? Biliyorum sorular çok saçma muhtemelen fakat normalde parfüm kullanmam almışken güzel alayım dedim .

Şöyle diyim King Of Seduction Absolute Erkek Parfüm Edt 100 ml bunun fiyatı böyleyse kokusu çok güzeldir dedim aldım kullandıktan sonra kokusu berbat gelmişti kullanamadım. Fiyat falan fark etmiyor bence ama tabii insan belli miktar para verince bir beklenti oluyor Zara'dan aldığım ise çok kaliteli kokuyor pişman etmez bence.
Kokunun kalıcı olmasını istiyorsanız Edp parfümleri tercih edin, parfüm yağ oranı Edtlere göre daha yüksek.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…