Parfüm önerisi

@elentir @Olga666 hocam zara Gold ortalama kaç saat kalıyor? Bir de başka bir öneriniz var mı?

Uzun deneyimimle anlatayım, Zara Gold kış parfümü. Kışın kullanırsanız gün boyu üzerinizde kalıyor. Parfümlerin kullanılma mevsimleri de var, daha önce bende bilmiyordum.

Yaz mevsimine yaklaştık, onun için Zara Seoul alabilirsiniz yazın çok iyi gidiyor, kokusu hoş tam yazlık parfüm ağır değil ve kalıcılığı da güzel.

2 metre mesafeye etki ediyor mu? Yani 2 metre uzağımızda ki kişiler kokuyu alıyor mu?
Hocam herhalde çok parfüm reklamı izlediniz. 200 TL'lik parfümlerle olmaz o iş. Zaranın parfümleri edt. Sizin dediğiniz parfümleri kullanmak isterseniz onlarda edp olarak geçer, uçuk fiyatlara kadar çıkabilir.

Son düzenleme:
Uzun deneyimimle anlatayım, Zara Gold kış parfümü. Kışın kullanırsanız gün boyu üzerinizde kalıyor. Parfümlerin kullanılma mevsimleri de var, daha önce bende bilmiyordum.

Yaz mevsimine yaklaştık, onun için Zara Seoul alabilirsiniz yazın çok iyi gidiyor, kokusu hoş tam yazlık parfüm ağır değil ve kalıcılığı da güzel.

Hocam herhalde çok parfüm reklamı izlediniz. 200 TL'lik parfümlerle olmaz o iş. Zaranın parfümleri edt. Sizin dediğiniz parfümleri kullanmak isterseniz onlarda edp olarak geçer, uçuk fiyatlara kadar çıkabilir.
Hocam yaz mevsimine gireceğiz GOLD+SİLVER mi tercih edeyim. Yoksa SEOUL+LİBOSA ikilisi mi?

Hocam yaz mevsimine gireceğiz Gold+Silver mi tercih edeyim. Yoksa SEOUL+LİBOSA ikilisi mi?

Silver çok kötü kokuyor bence Zara mağazasında tester deneyebilirsin. Libosayı hiç kullanmadım ama yazın Seoul çok iyi gider, tavsiye ederim. Çiftli almanı tavsiye etmem, çünkü aldığında birisinin kokusunu daha çok seviyorsun diğeri çöp oluyor, tabii yine senin fikrine kalmış bir şey.

Uzun deneyimimle anlatayım, zara Gold kış parfümü. Kışın kullanırsanız gün boyu üzerinizde kalıyor. Parfümlerin kullanılma mevsimleri de var, daha önce bende bilmiyordum.

Yaz mevsimine yaklaştık, onun için zara seoul alabilirsiniz yazın çok iyi gidiyor, kokusu hoş tam yazlık parfüm ağır değil ve kalıcılığı da güzel.

Hocam herhalde çok parfüm reklamı izlediniz. 200 TL'lik parfümlerle olmaz o iş. Zaranın parfümleri edt. Sizin dediğiniz parfümleri kullanmak isterseniz onlarda EDP olarak geçer, uçuk fiyatlara kadar çıkabilir.

Selam. Umarım görürsünüz/forumu bırakmamışsınızdır.
Önerinize dayanarak 4 Mayıs'ta zara seoul+lisboa almıştım ve 2 hafta önce tamamen bitti ikisi de. Başlarda günde 4 kez sıksam da 3 aydan sonra günde 6 defaya çıkardım. Babam da kullandı 1 ay kadar. Ha bazen de öğle aralarında okuldan iş yerine gittiğimde kullanıyordum. Ve işte yaklaşık olarak 6 ay dayandı. Şimdi kış geldi. Karsta yaşıyorum. Havalar mayıs'a kadar adamakıllı ısınmaz. Parfüm arıyordum konulara bakarken kendi mesaj yazdığım ve sizin de yazdığınız bu konuyu gördüm.

Şimdi sizce ben ne almalıyım? Adamakıllı kalıcılık istiyorum. Seoul ve lisboa çok hoşuma gitmişti ama aşırı değil. Çok daha iyi olabilirdi öyle diyeyim. Bütçe 1000'e kadar çıkabilir.
O zamanlarda 300 TL'ye aldığım set 550 TL olmuş şimdi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı