Olga666
Kilopat
Zara Gold öneririm çok iyi kokuyor. GOLD 150 ML
Bugün elime ulaştı öneririm, çok tatlı bir kokusu var.
Çok beğendim teşekkürler.
Zara Gold öneririm çok iyi kokuyor. GOLD 150 ML
Bugün elime ulaştı öneririm, çok tatlı bir kokusu var.
Çok beğendim teşekkürler.
4 saat civarı diyebilirim.
Hocam herhalde çok parfüm reklamı izlediniz. 200 TL'lik parfümlerle olmaz o iş. Zaranın parfümleri edt. Sizin dediğiniz parfümleri kullanmak isterseniz onlarda edp olarak geçer, uçuk fiyatlara kadar çıkabilir.2 metre mesafeye etki ediyor mu? Yani 2 metre uzağımızda ki kişiler kokuyu alıyor mu?
Hocam yaz mevsimine gireceğiz GOLD+SİLVER mi tercih edeyim. Yoksa SEOUL+LİBOSA ikilisi mi?Uzun deneyimimle anlatayım, Zara Gold kış parfümü. Kışın kullanırsanız gün boyu üzerinizde kalıyor. Parfümlerin kullanılma mevsimleri de var, daha önce bende bilmiyordum.
Yaz mevsimine yaklaştık, onun için Zara Seoul alabilirsiniz yazın çok iyi gidiyor, kokusu hoş tam yazlık parfüm ağır değil ve kalıcılığı da güzel.
Hocam herhalde çok parfüm reklamı izlediniz. 200 TL'lik parfümlerle olmaz o iş. Zaranın parfümleri edt. Sizin dediğiniz parfümleri kullanmak isterseniz onlarda edp olarak geçer, uçuk fiyatlara kadar çıkabilir.
Hocam yaz mevsimine gireceğiz Gold+Silver mi tercih edeyim. Yoksa SEOUL+LİBOSA ikilisi mi?
Uzun deneyimimle anlatayım, zara Gold kış parfümü. Kışın kullanırsanız gün boyu üzerinizde kalıyor. Parfümlerin kullanılma mevsimleri de var, daha önce bende bilmiyordum.
Yaz mevsimine yaklaştık, onun için zara seoul alabilirsiniz yazın çok iyi gidiyor, kokusu hoş tam yazlık parfüm ağır değil ve kalıcılığı da güzel.
Hocam herhalde çok parfüm reklamı izlediniz. 200 TL'lik parfümlerle olmaz o iş. Zaranın parfümleri edt. Sizin dediğiniz parfümleri kullanmak isterseniz onlarda EDP olarak geçer, uçuk fiyatlara kadar çıkabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.