Net bir tarih var mı? Ya da önceki etkinlik sürelerine göre bir tahmini olan?
Sticker kapsülleri.Kapsülden kastın ?
Sticker kapsülleri.
Rio son gelendi değil mi hocam? Stockholm 2021 Antwerp 2022 diye hatırlıyorum.Herhangi bir net tarih vermek doğru olmaz. Haftaya da kalkabilir hemen yarında. Valve ne zaman isterse. Önceki kapsüllerin gidiş tarihine bakarsan ortalama sonucu görürsün.
Rio 72 gün
Antwerp 68 gün
Stockholm 49 gün
Evet Paristen önce gelen Rio kapsülleri. Ama bence CS2 çıkışı yüzünden 72 gün gibi bir süre bekleteceklerini sanmıyorum. Etkinlik geleli 3 hafta oluyor.Rio son gelendi değil mi hocam? Stockholm 2021 Antwerp 2022 diye hatırlıyorum.
bu ay çıkmayacak mıydı cs2 ?Evet Paristen önce gelen Rio kapsülleri. Ama bence CS2 çıkışı yüzünden 72 gün gibi bir süre bekleteceklerini sanmıyorum.
Cs2 yaz sonuna sarkacak dediler. Ağustos sonu Eylül başı gibi gelecekmiş sanırım.bu ay çıkmayacak mıydı cs2 ?
Herhangi bir tarih yok. CS2'nin çıkması kapsül indirimleri bitecek demek değil. Ben CS2'nin çıkmasıyla kapsüllerin çok bekletilmeyeceğini düşünüyorum ama yine 40-60 gün bekletirler.bu ay çıkmayacak mıydı cs2 ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.