Ne ekersen onu biçersin, öldürmeyi ben de desteklemem ama haketmiş. Ne bekliyordu ki? Cezasını çekse bile Fransa hapishanelerin'de bir'de 18 yaşında olup canlı kalamazdı.Her insanın inancı farklı olabilir ve kimse bunla alay ve dalga geçemez ama vahşice öldürülmeyi de hakettiğini sanmıyorum hukuki anlamda zabıt tutulup mahkemeye çıkarılması gerekiyordu vahşete gerek yoktu cezasını çekebilirdi.
Dinlerin, insanlığın kurtuluşu olduğu sanılır lakin sonudur.
Kafa kesip hapishanede canlı kalabileceğini zannetmiyorum.Her insanın inancı farklı olabilir ve kimse bunla alay ve dalga geçemez ama vahşice öldürülmeyi de hakettiğini sanmıyorum hukuki anlamda zabıt tutulup mahkemeye çıkarılması gerekiyordu vahşete gerek yoktu cezasını çekebilirdi.
Öğretmenin cezasını çekeceğini demiştim pek de çekeceğini sanmazdım Fransa da.Kafa kesmek nedir.
Kafa kesip hapishanede canlı kalabileceğini zannetmiyorum.
Öğretmen niye çeksin? Kafası'nın kesilmesi yetmedi galiba size. Cesedine Falan'da tecavüz edersiniz ne bileyim develere yedirirsiniz falan.![]()
Yahu birader olay olmadan diyorum çocuğun yaptığı pek doğru değil vahşice bir olay yani bunu şikayet etmeliydi.Ölen kadına neyin zabıtını tutacaklar birader, iyi misin?
E dostum veliler tarafından şikayet edildiğini yazmıştım konuya.Yahu birader olay olmadan diyorum çocuğun yaptığı pek doğru değil vahşice bir olay yani bunu şikayet etmeliydi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.