Park sorunu ve tartışmadan sonra nasıl ilerlenmeli?

Parlement

Decapat
Arkadaşlar dükkan önünü mesken tutmuş bir şahıs dükkanın onune duba vb şeyler koyup kamuya ait olan yolu hem daraltıyor. Hem de kendinden başkasına park yapmasina izin vermiyor. Geçen gunlerde bu sahisla aracıma çektiğim esnada tartışma çıktı. Ve komşu esnaflar ayırmaya geldi. Lisanslı dovus sporu ile ilgilendiğim için kavga etmek istemedim mümkün mertebe. Fakat ayırma esnasında karşı taraf boğazıma ve bileğime atilma yaptı. Ben de yasal yoldan ilerlemek için. Önce hastaneden darp raporu aldım ve karakoldan şahıstan sikayetci oldum. Bundan sonraki hukuki süreç nasıl işler ve bu şahıs için başka ne gibi şikayet ve ne tür bir gard almalıyım? Teşekkürler 🙏 Ayrıca belediye zabitasina da gerekli şikayeti ilettim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Belediyeye, CİMER'e şikayet edeceksin sürekli. Zabıtaya değil, internet üzerinden şikayet metni oluşturman lazım çözülene kadar.

CİMER üzerinden hangi birimi secmeliyim? Çevre şehircilik doğru mu?

Muhtemelen doğru da zaten onlar ilgili birime iletiyor. Fakat sıralı git, belediyeye 3 şikayetten sonra düzelmezse CİMER'e başvur. CİMER geri belediyeye yönlendirir çözülmezse bu sefer şikayet metnini belediyenin işini yapmaması üzerine daha yönlendirirsin.

Öte yandan seçim döneminde değiliz, belediyeler şikayetleri pek iplemiyorlar o yüzden.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı