Parkçılık işine devam edilir mi?

Okuluna devam et.

Düzeltme. Alışırsın bir süre sonra. İşe hayatı açısından öğrenmek bak.

Ya sen 14 yaşında daha işi doğru düzgün bile bile bilmeyen çocuğa günlük 250-300 TL mi vereceksin?

Hocam o zaman her mesleğe başlayan elemana 2 balık kraker 1 de meyve suyu karşılığı 1 ay çalışsın olur mu öyle şey gidin hakkınızı savunun asgari demek zaten vasıfsız demek adam bir de asgariden asgari veriyor size.

Tekrar okudum yorumunu 4500 istemişin adam sana mesaiyle o kadar alırsın dedi şakamı yapıyor bu adam.

Okuluna devam et.
Evet, devam edeceğim. Sadece yaz tatilinde çalışmak için girdim. Yoksa okul işte çalışmaktan daha güzel bunu bende biliyorum.

Tekrar okudum yorumunu 4500 istemişin adam sana mesaiyle o kadar alırsın dedi şakamı yapıyor bu adam.
Başka iş olsa emin ol çıkacağım.

Düzeltme. Alışırsın bir süre sonra. İşe hayatı açısından öğrenmek bak.
Tek iyi yorumu siz verdiniz.

Ya sen 14 yaşında daha işi doğru düzgün bile bile bilmeyen çocuğa günlük 250-300 tl mi vereceksin?

Dostum asgari ücrete yakın zamanda tekrar zam gelecek, en kötü ihtimalle 12K olacak. Sen asgari ücretin üçte birine hamallık yapıyorsun. Hani kolay bir iş olsa git çalış en azından harçlığını çıkarırsın diyeceğim ama kolay bir iş de değil.

Ben senin yaşında çalışırken zaten günlük 150 TL alıyordum. Bu paraya bu işte çalışacağına hiç çalışma daha iyi.

İşi bilmiyor diye asgariden aşağı da vermek nasıl bir mantık? Kaldı ki asgari ücret zaten iş için kalifiye olmayan elemana verilir. Arkadaş öyle tecrübe gerektiren, bilinmesi gereken bir iş de yapmıyor. Bir şeyleri taşıma işini eli kolu olan herkes yapabilir. En az asgari alman gerek. Canından kıymetli değil. Kullandırma kendini.

14 yaşında bir çocuk, işçi değil. Çalışması yasal mı? onu da bilmiyorum. Ama paraya ihtiyacı varsa ve bedenen dayanabilirse çalışsın. Bilgi ve beceri her yerde lazım olur.

14 yaşında bir çocuk, işçi değil. Çalışması yasal mı? onu da bilmiyorum. Ama paraya ihtiyacı varsa ve bedenen dayanabilirse çalışsın. Bilgi ve beceri her yerde lazım olur.
Sonuçta çalışıyor. 14 yaşında çalışması gerekiyorsa ihtiyacı vardır. İhtiyacı olan birine asgariden az ücret vermek ne kadar doğru?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…