Srhnylmz14
Kilopat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar, şu sıralar bir monitör almak düşüncesindeyim. Alacağım monitörü çoğunlukla ofis işleri ve kodlama için kullanacağımdan tepki süresi benim için pek önemli değil. Ancak, ekranı döndürebiliyor olmam (pivot özelliği) ve göz sağlığına yönelik olması, flicker-Free ve düşük mavi ışık gibi özelliklerinin bulunmasını istiyorum. Ek olarak, ekranımın parlak olması ve kontrast oranının yüksek ve renklerinin canlı olması da tercihimdir. Böyle bir monitör öneriniz var mı?
Bu kapsamda, birinci sırada IPS olmak üzere IPS veya VA bir panel istiyorum monitörde. Sıkıntı şu ki, aşağıda linkini koyduğum MSI monitörde olduğu gibi, tüm bu özellikleri taşısa da monitör 250nit parlaklığıyla elenmiş oldu benim için.
Aşağıya koyduğum HP monitör benim için harika bir monitör aslında, tek sıkıntısı 27 inç olması, onda da Full HD çözünürlük uyar mı bilemedim, ne dersiniz?
MSI: MSI 23.8" MODERN MD241P Monitör, Flat, IPS, FHD, 75HZ, Anti-Glare : Amazon.com.tr: Bilgisayar
HP: HP X27 FHD Gaming Monitör (2V6B4E9) : Amazon.com.tr
Bu kapsamda, birinci sırada IPS olmak üzere IPS veya VA bir panel istiyorum monitörde. Sıkıntı şu ki, aşağıda linkini koyduğum MSI monitörde olduğu gibi, tüm bu özellikleri taşısa da monitör 250nit parlaklığıyla elenmiş oldu benim için.
Aşağıya koyduğum HP monitör benim için harika bir monitör aslında, tek sıkıntısı 27 inç olması, onda da Full HD çözünürlük uyar mı bilemedim, ne dersiniz?
MSI: MSI 23.8" MODERN MD241P Monitör, Flat, IPS, FHD, 75HZ, Anti-Glare : Amazon.com.tr: Bilgisayar
HP: HP X27 FHD Gaming Monitör (2V6B4E9) : Amazon.com.tr
Son düzenleyen: Moderatör: