4700 TL IPS + pivot monitör tavsiyesi

Semre57

Kilopat
Katılım
2 Haziran 2017
Mesajlar
325
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam dostlar, 4700 bütçe bandında renk, parlaklık, görüntü konusunda tatmin eden pivot özelliğine sahip IPS panel mümkünse 165Z bir monitör arıyorum. G-SYNC olması önemli çünkü RTX 3060 ekran kartım var.

Genelde Web'de geziyor, film dizi maç izliyorum. Oynadığım oyunlar ise hikayeli oyunlar oluyor. CS:GO veya Valorant çok sık oynamıyorum. O yüzden 27 inc mi 24 inç mi alayım kararsızım bu konuda zira 27 alırsan tatmin etmez piksel sayılır gibi yorumlar okudum sıklıkla. AOC'nin aşağıdaki ürünü saydığım özellikleri taşıyor. Aynısının 24 inç olanı da var. Temel anlamda istediklerime yatkın ancak teknik olarak tatmin edici mi bilmiyorum. Parlaklığı az diyenler olmuştu. Bu konuda yardımınıza ihtiyacım var :)

 
Son düzenleyen: Moderatör:
AOC alın hocam forumda çokça önerdiğimiz bir monitördür kendisi.

Mağazadan alma şansınız varsa İtopya'da 4000 TL'ye satılıyor.


O yüzden 27 inc mi 24 inç mi alayım kararsızım bu konuda zira 27 alırsan tatmin etmez piksel sayılır gibi yorumlar okudum sıklıkla.

Ezber konuşuyorlar hocam pikselleri falan sayılmıyor elbette 27 inçte. tamamıyla bakış mesafenizle alakalı bir durum sağlıklı bir mesafeden monitöre bakıyorsanız sorun olmayacaktır.
 
Son düzenleme:
AOC alın hocam forumda çokça önerdiğimiz bir monitördür kendisi.

Mağazadan alma şansınız varsa İtopya'da 4000 TL'ye satılıyor.


Ezber konuşuyorlar hocam pikselleri falan sayılmıyor elbette 27 inçte. Tamamıyla bakış mesafenizle alakalı bir durum sağlıklı bir mesafeden monitöre bakıyorsanız sorun olmayacaktır

Teşekkürler hocam AOC 24 inç olanı aldım. 24 inç yeterli ve görüntünün biraz daha keskin olmasını tercih ettim. Fiziksel mağazaya ulaşma şansım olmadığı için 4400TL'ye Sinerji'den temin ettim. Tavsiyeniz icin teşekkür ederim ♥️
 

Geri
Yukarı