Parmağımda Ağrı, Şişlik ve Karıncalanma

Makaleler
1
Yaklaşık 2 yıldır sağ baş parmağımda tuhaf bir sorun var. Parmağım yarım bükülü şeklinde düz hale getiremiyorum. Hareket ettirirken de parmağımdan çıt diye ses geliyor arada. Bundan 2 hafta önce baş parmağımı geriye doğru zorladım ve o gün gece parmağımda ağrı, şişlik ve yanma falan oldu. O gün bugündür parmağım karıncalanıyor ve ağrı falan oluyor. Doktora gitmeye de korkan birisiyim.

Bende de bazen kolumu kaldırdığımda omuz kısmım sızlıyordu birkaç saniye kitleniyordum. Ama o kadar nadiren oluyordu ki önemsemedim. Geçtiğimiz yıl kolumun üstüne düşünce aynı acı daha yüksek şiddetle oldu. En son spor sırasında omzumu ısıtırken olunca doktora gittim. Meğersem kas yırtığı varmış ve yırtıldıktan sonra epey zorladığımı, sıvı biriktiğini söyledi. Doktorun dediklerini yapınca iyi oldum fakat en ufak o kası kullandığım harekette bile zayıflık hissettiriyor. Bunları örnek olsun diye yazdım. Belki ilk kitlenmede doktora gitseydim böyle sıkıntılarım olmayacaktı. Sağlık işi ertelemeye gelmez.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı