Parmak izi çalışmayan Iphone 6S alınır mı?

Bende biraz baktım da LG G6 dan sonra düzelttiler bende LG G7 var bir sıkıntısı yok.
İnternetten almak yerine Vatanbilgisayardan alacağım sıkıntı çıkmazsa yarın
GM 9 PRO'nun kamerasına iyi diyorlardı bir bak istersen.

Huawei P smart 2018'den geçeceğim. Ama parmak izi çalışmıyor. Ne gibi kaybım olur? Sadece ekran açmaya mı yarıyor?
Eski bir model alınıyorsunuz tam olarak fonksiyonları çalışan bir cihazı tercih etmek daha makul olur.

Merhaba Apple Teknik servisinde çalıştığım için sana biraz fikir vereyim kesinlikle alma derim çünkü parmak izi çalışmıyorsa ekranı açılmış veya yan sanayi ekran takılıdır dikkat et derim .

Konunun varlığını unutmuşum ancak akıl veren herkese teşekkür ederim. Bulduğum çözüm ise biraz daha para biriktirip Mi 9 SE almak. Sebebi ise P Smart'ın kamerası dışında hiçbir sorunu yok. Sadece sıkıldığım için geçmek istemiştim IOS a. Ancak sizin de dediğiniz gibi tam takır çalışan bir telefon yerine gelecekte ne olacağı belirsiz bozuk bir telefona geçmek akıl karı olmaz

Bende de de aynı telefon var ve bende 6s le takas etmeyi planlıyorum parmak izi okumuyor, sen aldın mı aldıysan bi problem yaşadın mı?

Parmak izi biyometriktir. Telefonu sahibinin güvenle kullanmasını sağlar. Ayrıca yukarıda da belirtilmiş, muhtemelen home tuşu tamamen bozuk. Bozuk telefona para verme.

Benim arkadaşım iphone 8 e katlanamıyor sen ne diyorsun elindeki cihaz güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…