Parmak izi çalışmayan Iphone 6S alınır mı?

f/p olarak güzel bir ürün olduğunu düşünüyorum. Dediğim gibi çok üzün ömürlü ürünler olmadığını düşündüğüm için artık pek android bakmıyorum. Bence de Mate 20 Lite'dan daha iyi bir ürün.

LG telefonlarını beğenmiyorum. G4'te çıkan kronik sorundan sonra pek ısınamadım.
Bende biraz baktım da LG G6 dan sonra düzelttiler bende LG G7 var bir sıkıntısı yok.
İnternetten almak yerine Vatanbilgisayardan alacağım sıkıntı çıkmazsa yarın
GM 9 PRO'nun kamerasına iyi diyorlardı bir bak istersen.

Merhaba Apple Teknik servisinde çalıştığım için sana biraz fikir vereyim kesinlikle alma derim çünkü parmak izi çalışmıyorsa ekranı açılmış veya yan sanayi ekran takılıdır dikkat et derim :) .

Konunun varlığını unutmuşum ancak akıl veren herkese teşekkür ederim. Bulduğum çözüm ise biraz daha para biriktirip Mi 9 SE almak. Sebebi ise P Smart'ın kamerası dışında hiçbir sorunu yok. Sadece sıkıldığım için geçmek istemiştim IOS a. Ancak sizin de dediğiniz gibi tam takır çalışan bir telefon yerine gelecekte ne olacağı belirsiz bozuk bir telefona geçmek akıl karı olmaz :D

Parmak izi biyometriktir. Telefonu sahibinin güvenle kullanmasını sağlar. Ayrıca yukarıda da belirtilmiş, muhtemelen home tuşu tamamen bozuk. Bozuk telefona para verme.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı