Hocam bence almayın.Merhaba arkadaşlar telefoncuya gittim ve iPhone 8 ne kadar diye sordum. 4250 TL Fiyat biçti, ne sorunu olduğunu sordum ve parmak izini az bir şey bastırınca okuyor dedi. Sizce alınır mı?
Hayır. Normal cihazı o fiyatlarda alman gerek. 4500-5000 civarı. Pazarlık ile almaya çalış. Ucuza gelirse bakılabilir.Merhaba arkadaşlar telefoncuya gittim ve iPhone 8 ne kadar diye sordum. 4250 TL Fiyat biçti, ne sorunu olduğunu sordum ve parmak izini az bir şey bastırınca okuyor dedi. Sizce alınır mı?
Touch İD yapılacak birşey değil.Genelde yaptırıp normal fiyata satarlar, neden yaptırmamış ?
Tuş gecikme var ise evet %90. Ama bahsetmemiş bundan galiba.Tuş geç okuma sebebi telefon daha önceden darbe almış.
Parmak izi pastırınca okuyor demiş tuş zor basıyor dememiş. İkiside darbe alıyor demek zaten.Tuş gecikme var ise evet %90. Ama bahsetmemiş bundan galiba.
Merhaba arkadaşlar, telefoncuya gittim ve iPhone 8 ne kadar diye sordum. 4250 TL fiyat biçti, ne sorunu olduğunu sordum ve parmak izini az bir şey bastırınca okuyor dedi. Sizce alınır mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.