Parmak kıtlatma bağımlılığı nasıl geçer?

453476

Megapat
Makaleler
1
Kolay gelsin.

Aylardır parmak kıtlatma bağımlılığım var. Cidden öyle bir kıtlatıyorum ki, artık sol elimdeki parmaklarım ağrıyor. Bırakamıyorum da halen yapmaya devam ediyorum. Nasıl bırakabilirim parmak kıtlatmayı, tavsiyeniz var mı?

Hocam ağrı olayının olmaması gerekir ben 6 yıldır yapıyorum alışkanlık artık bos kaldığımda her vakit yapıyorum ama ağrısı olmuyor genelde

Bendede var bende tavsiye bekliyorum

Hocam ağrı olayının olmaması gerekir. Ben 6 yıldır yapıyorum alışkanlık artık bos kaldığımda her vakit yapıyorum ama ağrısı olmuyor genelde.
Sorun şu ki, ben sürekli yapıyorum. Yani neredeyse her 10-15 saniyede bir kıtlatmaya çalışıyorum.

Sorun şu ki, ben sürekli yapıyorum. Yani neredeyse her 10-15 saniyede bir kıtlatmaya çalışıyorum.

Bakın işte bu zararlı olabilir belli bir süre beklemeniz gerekmekte hocam artık normal hale gelen bağımlılıkları bırakmak epey zordur sürekli kendini sartlayip hatirlaman gerekiyor yapmaman gerektiğini, ne kadar sürede kesebilecegin ve ne kadar zorlanacağın kişisel disipline bağlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…