Parmakla termal macun sürülür mü?

İşlemcine termal macun sürerken kredi kartı kullandım fakat etrafına yayarken çoğu macun kredi kartında kaldı. Bende kredi kartından alıp parmağımla sürdüm işlemciye. Birkaç kez bunu tekrarladım çok da sürmedim. Bir sıkıntı olur mu?

Kardeş alın bir tane algida maraş kap ta dondurma, içinde kaşığı var al onla sür ne gerek var böyle fantezilere.
 
Vücutta bulunan statik elektrik ve yağdan dolayı sıkıntı olabilir (el yıkmakla geçmez, vücut yapısında mevcut.). Her tarafına dağıtmanıza gerek yok zaten, videolardan termal macun sürüş şekillerine bakarsanız tüm yöntemler deneniyor. İmkan varsa macunu yenileyin.

Hım. Yani kanser olabiliyormuşuz. Allah Allah. Acep kan kanseri falan da oluyor muyuz? Ya da kuduz? Benim elime değidi de. İnşallah ölmem yarın öbür gün.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Olur.

Geçen gün ben öyle yaptım şu an işlemcim 35 derecelerde geziyor.

Cooler Master'ın bir kartı vardı. Termal macunun yanında göndermişlerdi. Bir türlü beceremedim ben de parmakla daha güzel sürdüm.

Çok fazla çıtkırıldım olmaya gerek yok.

O Olmaz diyen kişilere ithafen: Ya buradaki insanların bilgisayarını pire ısırsa gelip buraya konu açıyorlar. Ya bu kadar da olunmaz.

Olmaz diyen kişilere diyorum niye olmaz ? Hele biri yazsın niye olmamazmış parmak ile sürümek ?
Sanırsam bir kaç arkadaş "Bir sıkıntı olur mu?" sorusuna cevap verdiler. ;)
 
Hım. Yani kanser olmabiliyor muşuz. Halla halla. Acep kan kanseri falan da oluyor muyuz ? Ya da kuduz. Benim elime değidide. İnşAllah ölmem yarın öbür gün.
Sana bir şey olmaz, konuşma üslubundan dolayı olmasını yeğlerdim fakat olmaz. Vücutta zaten olan statik elektrik ve yağ macuna karışır. Sen okumayı öğrendikten sonra tartışabiliriz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Onlarca montaj rehberinde macuna el sürmeyin sıvı soğutmanın bakır tabanına el sürmeyin önerilerinden sonra sosyal de parmağını daldır macuna sıva yapar gibi işlemciye sür dersek Recep ve Ali bey in önerilerine ayıp olmaz mı?
 
Sana bir şey olmaz, konuşma üslubundan dolayı olmasını yeğlerdim fakat olmaz. Vücutta zaten olan statik elektrik ve yağ macuna karışır. Sen okumayı öğrendikten sonra tartışabiliriz.

Gerçek hayatta ana avrat sövüşenler, her üç kelimesinden birinin kadın vücudunun bazı organları olan, cümlelerinin sonuna kısaltılmış küfür koyanlar gelmiş bu forumda "könöşmö öslöböndön dölöyö ölmösönö yöğlördöm" diye boş boş beyefendilik taslıyor. Yallah ilerici herif.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sürdükten sonra elini iyice yala sonra da yıka. Macun tadını damaklarına kadar hissedeceksin.
Şaka bir yana sorun çıkartabilir. Tavsiye edilmeyen bir yöntem.
 
Sıcak havalarda serinlemek için vücudunuza termal macunu iyice sürün, sonra da bir vantilatör bulup kendinize çevirin. Kendinizi bir anda Everest'in zirvesinde hissedebilirsiniz.
Nasılsa vücuda temas edince bir şey olmuyor diye düşünen arkadaşlara selam olsun.
 
Termal macunu sürdüm. İşlemci şimdi daha kötü. 100 dereceye çıktı. Sonra bütün macunu sildim ortasına biraz sıktım ve yaymadan kapattım. Ama şu işlemci fanının vidalarını yerine oturtmak o kadar zor ki hepsini takamadım yoksa anakart kırılacaktı. Yarın bakacağım ne olacak diye.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı