Parola yöneticileri güvenli mi?

Daiquiri

Hectopat
Merhaba. Sorum yukarıda olduğu gibi. Şifreleri telefondaki not uygulamasında saklıyorum normalde. Bir siteye giriş yapacağım zaman sürekli oradan bakıp yazmam gerekiyor. Bazı parola yöneticileri, içindeki şifreleri bir kasaya koyup bu kasaya kendisi de ulaşamıyor diye bir şey duymuştum. Bu ne kadar doğru sizce? Önerdiğiniz bir parola yöneticisi var mı? Örneğin LastPass güvenilir mi?

Kaspersky kullanıyorum, güvenilir. Genel olarak zaten çoğu güvenilirdir. Hiç güvenmiyorsan bile not defterinden daha güvenli olduğu belli zaten.

Lastpassa hiç bulaşma canı sıkılıan lastpassi hackliyo😂

Aegis var open source. Microsoftunki de iyi
LastPass çok popüler olduğu için birçok kişi açık bulup hacklemeye çalışıyor ancak şifrelere vb. hiçbir şekilde erişemiyorlar.

Merhaba. Sorum yukarıda olduğu gibi. Şifreleri telefondaki not uygulamasında saklıyorum normalde. Bir siteye giriş yapacağım zaman sürekli oradan bakıp yazmam gerekiyor. Bazı parola yöneticileri, içindeki şifreleri bir kasaya koyup bu kasaya kendisi de ulaşamıyor diye bir şey duymuştum. Bu ne kadar doğru sizce? Önerdiğiniz bir parola yöneticisi var mı? Örneğin LastPass güvenilir mi?
Bitwarden, KeePassXC, Kaspersky Password Manager, 1Password.

Kaynak : 5 IQ

LastPass işine sakın bulaşma!

Technopat Haberler

Geri
Yukarı