Windows yöneticileri bilgisayara sızıyor

Otomatik güncelleme yapılıyordur. Microsoft Store ayarlar kısmından uygulamalar için otomatik güncellemeyi kapatıp sonrasında deneyiminizi paylaşınız.

Asıl anlatmak istediğim görev çubuğu benim kişisel alanım, mahremim gibi görüyorum, istersem ne eski ne de yeni posta uygulamasını oraya eklemem, istersem hiçbir şey eklemem sade kalır, analatabildim mi? Kendi kafalarına göre ekle kadır yapılıyor. Güncelleme yapıyosalar yapsınlar ama görev cubuğuna karışmaya ne hakları var. Zırt pırt bunlamı uğraşacağım. Dediklerinizi yaptım umarı işe yarar, teşekkürler.

Asıl anlatmak istediğim görev çubuğu benim kişisel alanım, mahremim gibi görüyorum, istersem ne eski ne de yeni posta uygulamasını oraya eklemem, istersem hiçbir şey eklemem sade kalır, analatabildim mi? Kendi kafalarına göre ekle kadır yapılıyor. Güncelleme yapıyosalar yapsınlar ama görev cubuğuna karışmaya ne hakları var. Zırt pırt bunlamı uğraşacağım. Dediklerinizi yaptım umarı işe yarar, teşekkürler.
Evet öyle fakat güncellemeleri otomatik alıyor ve eski uygulama yerine yenisini getiriyor olabilir. Bu otomatik bıraktığınızda her zaman karışınıza çıkabilecek bir durum. Görev çubuğuna ekleyeceğiniz yada eklemeyeceğiniz her şey için yenisini getirdiklerinde yenisini kullanmanızı isterler ve bu gayet de mantıklı birşey.

Evet öyle fakat güncellemeleri otomatik alıyor ve eski uygulama yerine yenisini getiriyor olabilir. Bu otomatik bıraktığınızda her zaman karışınıza çıkabilecek bir durum. Görev çubuğuna ekleyeceğiniz ya da eklemeyeceğiniz her şey için yenisini getirdiklerinde yenisini kullanmanızı isterler ve bu gayet de mantıklı bir şey.

Ama ben eskisini de yeniside aynı anda eklerim veya 2side birden eklemem ve bazen hiçbir posta uygulamasını eklemiyorum ama su içmeye gidip geliyorum yeni posta eklenmiş. Bence bu mantıklı değil ve haklarıda olmaması gerekir

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı