Parola yöneticisi önerisi

Kağıt ve kalem. Şifrelerini neden üçüncü kişilerle paylaşmak isteyesin?

Hocam kağıt kalem olmuyor artık ya yırtılıyor ya kayboluyor şart oldu artık dijital yöneticiler. Şu an önerilen bitwardene baktımda parola kasası encrypted ediliyor şifreyi unutmamız halinde kendileri bile kutaramayacaklarını söylüyor. Bana kağıt kalemden daha güvenli geldi.

Doğrudur ama 15'e ulaşmadığım için bilemiyorum.

15 sınırı olmasaydı onu tercih edebilirdim bende hesap sayısı fazla bitwarden kullancağım gibi. Bu arada teşekkür ederim.

Bitwarden'de 2FA yok, bu bakımdan riskli.

Google Şifre Yöneticisi'ni kullanabilirsiniz, Chrome'la tümleşiktir ve parolalarınız hesabınızda tutulur. Firefox da alternatiftir. Harici parola yöneticileri pek konforlu bir deneyim sunmaz, tarayıcılara tümleşik olanlar bence daha verimlidir.

Bunları korumak için de ilave güvenlik katmanı olarak, her işletim sisteminde çalışabilen Authy gibi bir 2FA uygulaması iyidir.

Bitwarden'de 2FA yok, bu bakımdan riskli.

Google şifre yöneticisi'ni kullanabilirsiniz, Chrome'la tümleşiktir ve parolalarınız hesabınızda tutulur. Firefox da alternatiftir. Harici parola yöneticileri pek konforlu bir deneyim sunmaz, tarayıcılara tümleşik olanlar bence daha verimlidir.

Bunları korumak için de ilave güvenlik katmanı olarak, her işletim sisteminde çalışabilen Authy gibi bir 2FA uygulaması iyidir.

Hocam şu an kullanmaya başladım ve gayet memnunum başka cihazdan girdiğimde mail doğrulaması açık. 2FA uygulamaları ücretli sürümde var, yıllık 10 dolar fenada değil bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00