Parolapara çöktü mü?

şahin123456

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Parolapara'ya 1 haftadır giremiyorum. Girince telefonuma doğrulama kodu gelmiyor tarayıcıdan girince görseldeki hatayı alıyorum.

Screenshot_20250623_154932_Chrome.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Rezil bir uygulama. Hesabınızı açabildiğinize şükredin. Ben daha canlılık testi aşamasını geçemedim, bug oluyor o aşamada. Asla ilerlemiyor. Sildim. Vereceği cashback'ten çok sinir verdi.
Aynı durumdaydım 1 2 hadta sonra denedim tekte oldu canlılık testi. Olmuyosa zorlama 1 gğn sonra dene vide ortamı ışıklandır. Çopu kişi sennle aynı durumsa ben 400 tl kazandım bile çok mantıklı upraştıpına deyixek emin ol

Aynı durumdaydım 1 2 hadta sonra denedim tekte oldu canlılık testi. Olmuyosa zorlama 1 gğn sonra dene vide ortamı ışıklandır. Çopu kişi sennle aynı durumsa ben 400 tl kazandım bile çok mantıklı upraştıpına deyixek emin ol
Farklı günlerde fazlasıyla denedim, olmadı. Son çare farklı bir telefonda deneyeceğim. Onunla da olmazsa bir daha yüklemeye tenezzül etmem.

Farklı günlerde fazlasıyla denedim, olmadı. Son çare farklı bir telefonda deneyeceğim. Onunla da olmazsa bir daha yüklemeye tenezzül etmem.
Ben seneen daha çok uğraştım. Kimliğimi nfc okunuyordu. Yeni kimlik çıkardım. Sşırı uğraştım yine olmadı. Bıktım senn gibi. Şans eseri bi kez daha yapsyım dedin 1 hadta sonea direkt oldu. Çokta memnun kaldım. Dene ama olmayınca bırak başka gün dene sıkılmazsın böylelikle

Ben seneen daha çok uğraştım. Kimliğimi nfc okunuyordu. Yeni kimlik çıkardım. Sşırı uğraştım yine olmadı. Bıktım senn gibi. Şans eseri bi kez daha yapsyım dedin 1 hadta sonea direkt oldu. Çokta memnun kaldım. Dene ama olmayınca bırak başka gün dene sıkılmazsın böylelikle
Senin kimliğin çipi kırılmış demek ki. Kartları kartlıkta taşımak lazım ya da koruyucu kullanmak lazım. Kırıldığını anlamıyorsun gerektiğinde sıkıntı olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı