Ne olursa olsun kampanyaya katılacağız diye aldıkları bilgiye bak direkt silicem hesabı saçma işlerZaten hepsi internette 10 tl'ye satılıyor ki![]()
Merhaba Gaming Gen TR'den ürün satın alacağım ancak Parolapara hesabı oluştururken bütün bilgilerimi istiyor; T.C. Kimlik, e-Devlet'ten nvı adres no. Benim içime pek sinmedi, sizce güvenilir mi?
20 Tl daha ekleyip E-okul notunu da yükseltebiliyorsunZaten hepsi internette 10 tl'ye satılıyor ki
Artık yeni yasa ile dediğin bilgileri neredeyse bütün ön ödemeli kart sistemleri istiyor, korkulacak bir şey değil. Zaten bulmak isteyen o bilgileri illa bulur, kafaya takılacak bir şey değil.Merhaba Gaming Gen TR'den ürün satın alacağım ancak Parolapara hesabı oluştururken bütün bilgilerimi istiyor; T.C. Kimlik, e-Devlet'ten NVI adres no. benim içime pek sinmedi, sizce güvenilir mi?
Beni Korkutan bunlar değil beni asıl korkutan şu oldu birsürü insan adına bilgileri kullanılarak hesap açılmış birşeyler yapılmış ve bende bunu tc kimliğimi verdikten sonra fark ettim ondan dolayı böyle bir konu açtım istemeleri zaten yüksek ihtimal ile normalParolapara bir ön ödemeli kart elektronik firması olarak çalışıyor. Bu tür firmalar, denetimlere tabii olması nedenle, Müşterini Tanı prosedürlerine uymak zorundalar. Bu prosedür kapsamında, şu bilgileri istemeleri yasal olarak zorunlu olabilir.
T.C. Kimlik Numarası
Adres bilgileri (NVI kayıtlı adres, e-Devlet’ten alınabilir)
Telefon numarası
Doğum tarihi
Bir şey olmaz.Beni Korkutan bunlar değil beni asıl korkutan şu oldu birsürü insan adına bilgileri kullanılarak hesap açılmış birşeyler yapılmış ve bende bunu tc kimliğimi verdikten sonra fark ettim ondan dolayı böyle bir konu açtım istemeleri zaten yüksek ihtimal ile normal
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.