Parolapara neden kayıt olurken çok fazla bilgi istiyor?

qveraa

Centipat
Daha fazla  
Merhaba Gaming Gen TR'den ürün satın alacağım ancak Parolapara hesabı oluştururken bütün bilgilerimi istiyor; T.C. Kimlik, e-Devlet'ten NVI adres no. benim içime pek sinmedi, sizce güvenilir mi?

Merhaba Gaming Gen TR'den ürün satın alacağım ancak Parolapara hesabı oluştururken bütün bilgilerimi istiyor; T.C. Kimlik, e-Devlet'ten nvı adres no. Benim içime pek sinmedi, sizce güvenilir mi?

400TL için bayağı uğraştırıyor değmez kimliği gir adres gir kimlik doğrulama yap ayrıca biyometrik doğrulaması rezalet.

Merhaba Gaming Gen TR'den ürün satın alacağım ancak Parolapara hesabı oluştururken bütün bilgilerimi istiyor; T.C. Kimlik, e-Devlet'ten NVI adres no. benim içime pek sinmedi, sizce güvenilir mi?
Artık yeni yasa ile dediğin bilgileri neredeyse bütün ön ödemeli kart sistemleri istiyor, korkulacak bir şey değil. Zaten bulmak isteyen o bilgileri illa bulur, kafaya takılacak bir şey değil.

Parolapara bir ön ödemeli kart elektronik firması olarak çalışıyor. Bu tür firmalar, denetimlere tabii olması nedenle, Müşterini Tanı prosedürlerine uymak zorundalar. Bu prosedür kapsamında, şu bilgileri istemeleri yasal olarak zorunlu olabilir.
T.C. Kimlik Numarası
Adres bilgileri (NVI kayıtlı adres, e-Devlet’ten alınabilir)
Telefon numarası
Doğum tarihi

Parolapara bir ön ödemeli kart elektronik firması olarak çalışıyor. Bu tür firmalar, denetimlere tabii olması nedenle, Müşterini Tanı prosedürlerine uymak zorundalar. Bu prosedür kapsamında, şu bilgileri istemeleri yasal olarak zorunlu olabilir.
T.C. Kimlik Numarası
Adres bilgileri (NVI kayıtlı adres, e-Devlet’ten alınabilir)
Telefon numarası
Doğum tarihi
Beni Korkutan bunlar değil beni asıl korkutan şu oldu birsürü insan adına bilgileri kullanılarak hesap açılmış birşeyler yapılmış ve bende bunu tc kimliğimi verdikten sonra fark ettim ondan dolayı böyle bir konu açtım istemeleri zaten yüksek ihtimal ile normal

Technopat Haberler

Geri
Yukarı