weeha Hectopat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 789 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2025 #1 Arkadaşlar cashback için Parolapara açtım ama sanal kart bilgileri görünmüyor, ne yapmam gerek acaba? Dosya Ekleri Screenshot_20250822_201652.jpg 45,8 KB · Görüntüleme: 31
Arkadaşlar cashback için Parolapara açtım ama sanal kart bilgileri görünmüyor, ne yapmam gerek acaba?
roxy1881 Kilopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Kıdemli Üye Ekipman Ustası Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 9.214 Makaleler 2 Çözümler 141 Yer İstanbul 22 Ağustos 2025 #2 Bende de aynı şekilde sorun var, sanırım Parolapara ile alakalı. Kartı iptal edip tekrar oluşturdum devam ediyor. Artı 0 Eksi
Bende de aynı şekilde sorun var, sanırım Parolapara ile alakalı. Kartı iptal edip tekrar oluşturdum devam ediyor.
KS KS weeha Hectopat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 789 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2025 #3 roxy1881 dedi: Bende de aynı şekilde sorun var, sanırım Parolapara ile alakalı. Kartı iptal edip tekrar oluşturdum devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Çok ilginç hocam. Müşteri hizmetlerini aradım 10dakika bekledim yine bağlanamadım. Yarın bir daha arayacağım. Artı 0 Eksi
roxy1881 dedi: Bende de aynı şekilde sorun var, sanırım Parolapara ile alakalı. Kartı iptal edip tekrar oluşturdum devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Çok ilginç hocam. Müşteri hizmetlerini aradım 10dakika bekledim yine bağlanamadım. Yarın bir daha arayacağım.
roxy1881 Kilopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Kıdemli Üye Ekipman Ustası Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 9.214 Makaleler 2 Çözümler 141 Yer İstanbul 23 Ağustos 2025 #4 weeha dedi: Çok ilginç hocam. Müşteri hizmetlerini aradım 10dakika bekledim yine bağlanamadım. Yarın bir daha arayacağım. Genişletmek için tıkla... Düzeltmişler sorunu hocam. Parolapara ile alakalıymış. Şimdi kart numarası vs görünüyor. Artı 0 Eksi
weeha dedi: Çok ilginç hocam. Müşteri hizmetlerini aradım 10dakika bekledim yine bağlanamadım. Yarın bir daha arayacağım. Genişletmek için tıkla... Düzeltmişler sorunu hocam. Parolapara ile alakalıymış. Şimdi kart numarası vs görünüyor.