Çözüldü Parolapara'dan İyzico hesabına para atılabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Kart uzerinden yuklemeye calismistim. Komisyon kesmisti. Atmayi denemedim. Sebep ne bu arada?

Parolapara troy kullandığı için sıkıntı oluyor. Ondan dolayı İyzico'ya atmak istiyorum.

Paralopara kampanyasini kullandin ve 400TL'yi aktarmak istiyorsun degil mi? İyzico IBAN'ini atabilirsin direk bence. Ben naysa atmistim komisyon kesmemisti.

Kullanmadım kullanacağım. Yapmak istediğim şey dediğin gibi 400TL'yi İyzico'ya atmayı planlıyorum. Hangi yöntemle nasıl göndereceğim?

Harcama yapinca geliyor 400TL. Direk nasıl atacaksin?
...

Parolapara ve İyzico'yu kombolayıp bir şey alacağım. Parolapara'ya cashback olarak gelen 400TL'yi İyzico'ya atıp harcayağım.

400TL icin once Parolapara icin 800TL harcama yapman lazim.

Ana parayı Parolapara'ya atıp onun üstünden ödeyeceğim zaten. Ödedikten sonra 400TL cashback gelecek o cashbacki İyzico'ya atmak istiyorum.

Ana parayı Parolapara'ya atıp onun üstünden ödeyeceğim zaten. Ödedikten sonra 400TL cashback gelecek o cashbacki İyzico'ya atmak istiyorum.

İyzico IBAN'i var. Parolapara IBAN'a para gondermeye izin veriyor. Ben naysa atmistim. Atarsin.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı