Steam Parolası ve Mail'i unutulmuş hesap nasıl geri alınır?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS TUF Gaming A15 FA507RC | R7 6800h | RTX 3050| 32GB RAM
Merhaba, çok eski bir Steam hesabım vardı ve hesap hakkında bildiğim tek şey telefon numaramın kayıtlı olduğu ve kullanıcı ismi. Email'i hatırlasam belki şifre sıfırlayabilirim ama onu da bilmiyorum. Bu hesabı geri almam mümkün mü?

Yaklaşık 2 ay önce aynı şekilde Steam destekle irtibata geçip hesabımı almıştım. Hesabın sana ait olduğunu bir şekilde kanıtlayabilirsen hesabı sana geri verirler.

Telefon numaranın kayıtlı olmasından dolayı hesabı geri alman mümkün. Arkadaşın da dediği gibi Steam desteğe ulaş kanıtlayabilirsen mail sıfırlanır ve yeni mailin ile giriş yapabilirsin hesaba.

Yaklaşık 2 ay önce aynı şekilde Steam destekle irtibata geçip hesabımı almıştım. Hesabın sana ait olduğunu bir şekilde kanıtlayabilirsen hesabı sana geri verirler.

Muhtemelen CS alma tarihini biliyorum onu söylesem önceki bilgilerle beraber yeterli olur mu?

Telefon numaranın kayıtlı olmasından dolayı hesabı geri alman mümkün. Arkadaşın da dediği gibi Steam desteğe ulaş kanıtlayabilirsen mail sıfırlanır ve yeni mailin ile giriş yapabilirsin hesaba.

Aslında mailin tamamını söylese geri alacağım ama çok fazla mail hesabım olduğundan hangisi hatırlamıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı