Parrot OS vs. Kali Linux

Bir de aptalca gelebilir ama sormak isterim: Türkçe dil desteği bulunduruyor mu?

Tor'u biliyorum ve inanın 1 saat kadar önce tüm ağımı acaba Tor ile anonim yapabilir miyim diye düşünmüştüm. İnanılmaz :)
Yani ağ demeyelim de Parrot OS'a gelen tüm bilgiler Tor üzerinden alınır AnonSurf açılırsa.
 
Mate de masaüstü ortamı. Mate düşük sistemler için olan ortam.
Evet hocam araştırdım kendim gördüm. Hocam an itibariyle yüklemeyi başlattım. 5 dakika sonra inmiş olur. 4 GB birşey zaten.
Yani ağ demeyelim de Parrot OS'a gelen tüm bilgiler Tor üzerinden alınır AnonSurf açılırsa.
Tamamdır hocam. Çok güzel bilgiler verdiniz. Herkese teşekkür etmek istiyorum. Açıkçası forumdaki en yarar sağlanılan konu olmuş olabilir. Tüm cevaplarımı aldım. Şu an indirmeye başladım %40 olmuş bile.
Arkadaşlar indi. Bootable USB yapıyorum.
@Zurnadürüm
@runit

Hocalarım Live Persistence desteği varmış. Yüklerken gördüm. Sizce onu kullanayım mı? Bazen Windows'da da işim oluyor çünkü. Ne dersiniz?
Standart İnstall yaptım. Arkadaşlar Kali Linux'u yüklerken binbir zorluk çekmiştim. Bunu rahatlıkla yükleyebildim. Şu an USB bellekten verileri kopyalıyor. Bir de bana yükleme ekranında bir uyarı geldi. Diskin tamamını formatla dedikten sonra. Like a 4GB ram or less gibi bir şeyler yazıyordu. Emin olamadım. İngilizce dilim normalde fena değildir yani işte bir derece ama oradaki metinleri pek iyi çeviremedim. Neyse onayladım şu an kuruyorum bakalım ne olacak.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı