Parrot OS vs Kali Linux

Parrot OS vs Kali Linux

• Kali Linux

Oy: 18 45,0%
  • Parrot OS

Oy: 22 55,0%

• Oy verenlerin toplamı
    40
Neden ?

İstediğim uygulamayı kurmakta sıkıntı çekmiyorum. Paket yöneticisinde aratıp, seçip ve kur emrini verdikten sonra işim bitiyor. Tek sıkıntısı bazen kendi ağım üzerinde çalışırken "Ağ Kurma" kısmın da sıkıntı çıkıyor. O da 2 kere oldu. Şuanlık memnunum.

Bence gereksiz bu işletim sistemlerinin hepsi. Saf Debian veya Arch Linux kurun. Her şeyi isteğinize göre ayarlayın. Kendi Pentesting ortamını kurabilirsiniz. Örneğin Arch'ta Blackarch depolarını kullanarak falan, zor bir şey değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Parrot OS tabii ki. Hem daha az RAM istiyor, hem de tool bakımından Kali'den üstün bir sistem. Kali güncellerken repo hatası veriyor, kaç yıl kullandım ama şu stable Kali lafını hiç duymadım. Kali ölü bir sistem. Onu yaşatan ise sadece içindeki toollar. Şimdi ben Kali'ye böyle dedim diye bazı arkadaşlar bir halt bildiğin yok diyecek ama gerçekler bu yani azıcık kullandıysa öyle demez.

Eğer sorunlar fixlenirse Kali çok daha önde olur ama şu durumda kafa kafayalar diyebilirim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı