Part-Time Çalışmak İstiyorum Sizce Ailem Ne Tepki Verir ?

Makaleler
4
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bir giyim mağazası part-time çalışan arıyor. Başvursam büyük bir ihtimalle kabul ederler, pazarlama okuyorum. Fakat çalışmamın sebebi kendi özel ihtiyaçlarımı karşılamak olduğu için ve aynı zamanda okuduğum için ailemin ne tepki vereceğini tahmin edemiyorum. Sizce ailem ne der ? Bu arada 16 yaşındayım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çalışanlara sordum. Tabi normal çalışanlar kadar maaş alamazsın ama 16 yaşında olduğun için çalışabilirsin dediler. Ailemin durumu iyi fakat eskisi gibi bana şunu alın diyemiyorum. Alacak durumumuz var ama ben istemiyorum. Kendim kazanıp harcamak istiyorum.

Ailenin nasıl insanlar olduğunu bilmeden bir cevap veremeyiz. Sonuçta bunlar anakart yada işlemci değil. Testlere bakıp öğrenemiyorsun. Kendi bilinçlerine sahip insanlar. Bu sorunun cevabını en iyi sen biliyorsun.

Sorun olmaz. Ben McDonald's'da full time olarak çalışıyorum. Ailem benimle gurur duyuyor. Zaten bir amacın olduğunu bilseler seninkiler de gurur duyar merak etme. Hadi ben izin veriyorum git çalış. :D

Hiçbir şey demezler/dememeleri lazım. Kendi isteğinle ekmeğini kazanmak istersen kimse karşı çıkmaması lazım helal ve düzgün bir yerde. Eğer karşı çıkıyorsa ya çok zengin olmanız lazım yada ailenin başka derdi vardır.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı