Part-time iş başvuru nasıl yapılır?

techno137

Decapat
Dostlar 18 yaşında lise öğrencisiyim maddi durumdan ötürü iş arıyorum. Okul sonrası+hafta sonu yapabileceğim işi nasıl bulurum? McDonald's gibi yerlerde çalışmak mantıklı mı ve nasıl başvurabilirim bu tür yerlere?

Son düzenleyen: Moderatör:
McDonalds pek mantıklı değil, Baristalık düşünebilirsin. Okurken Part-time olarak onu yapıyordum. Hala baristalıktan devam ediyorum
Hocam onlar biraz daha tecrübe istiyor, benim deneyimim yok o tür yerler almaya pek yanaşmaz gibi.

Acaba Migros Lcwaikiki gibi kurumsal yerler lise öğrencisini çalıştırır mı? Lise diploması şartı istiyormuş.

Son düzenleme:
Hocam onlar biraz daha tecrübe istiyor, benim deneyimim yok o tür yerler almaya pek yanaşmaz gibi.

Acaba Migros Lcwaikiki gibi kurumsal yerler lise öğrencisini çalıştırır mı? Lise diploması şartı istiyormuş.
Hiç sorun yaşamazsın dostum, bende deneyimsiz başladım işe girmeden deneyim kazanamazsın zaten. Zor bir iş değil, Espresso makinasını kullanmayı öğrendikten sonra.

Oralar +18 ister diye düşünüyorum.

Hiç sorun yaşamazsın dostum, bende deneyimsiz başladım işe girmeden deneyim kazanamazsın zaten. Zor bir iş değil, Espresso makinasını kullanmayı öğrendikten sonra.

Oralar +18 ister diye düşünüyorum.
Ben zaten yaş şartını karşılıyorum 18 yaşındayım 2 haftaya 19 oluyorum ama iş bulma konusunu tam çözemedim çok bilgim yok gidip tek tek sormalı mıyım şubelere.

Bakalım ya geçici olarak çoğu yere soracağım inşallah bir iş bulabilirim maddi olarak kötü durumdayım şu sıralar, teşekkürler.

Bakalım ya geçici olarak çoğu yere soracağım inşallah bir iş bulabilirim maddi olarak kötü durumdayım şu sıralar, teşekkürler.
Birde şunuda ekleyeyim, söylediğin yerlerde yemeği oralarda yediğin için yemek parası almazsın. Ama baristalıkta maaş ile birlikte +7 bin tl yemek parası alırsın. Yemeği evden götürürsen, aşırı yemeğe bağlılığın yoksa, 30.000TL civarı gelirin olur Baristalıktan.

Birde şunuda ekleyeyim, söylediğin yerlerde yemeği oralarda yediğin için yemek parası almazsın. Ama baristalıkta maaş ile birlikte +7 bin tl yemek parası alırsın. Yemeği evden götürürsen, aşırı yemeğe bağlılığın yoksa, 30.000TL civarı gelirin olur Baristalıktan.
Part time barista nasıl 30.000TL gelir yanında bir de 7000TL yemek parası alıyor kardeşim Vegas'ta mı çalışıyorsun haberimiz yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı