Part-time iş başvuru nasıl yapılır?

Dostlar anlık olarak McDonald's başvurdum bana belgeler verdiler işte hijyen belgesi falan onları getirip çalışmaya başla dediler hepsini tamamladım yarın başlıyorum Allah'ın izniyle bir aksilik çıkmazsa.

Hayırlı olsun hocam part time maaş ne kadar teklif ettiler?

Teşekkürler belgeleri goturdum pazartesi başlıyorum bana saatlik asgari olarak hesaplanıp verilecek maaş. mesela haftada 36 saat çalışıyorsan saatlik asgari ucretle çarpıyorsun bu da 115TL gibi bir şey ona göre veriyorlar hesaplayıp.

McDonalds pek mantıklı değil, Baristalık düşünebilirsin. Okurken Part-time olarak onu yapıyordum. Hala baristalıktan devam ediyorum
Reisim hortlatıyorum konuyu ama sıfır tecrübe ile alıyorlar mı ki barista falan? Sıfırdan girsem zaten işi öğrenene kadar haftalar geçer nasıl olacak o ya da düşündüğümden kolay mı baristalık acaba.

Yukarda sıfır tecrübe ile girdiğini söylemişsin de çoğu yer alır mı o şekilde?

Teşekkürler belgeleri goturdum pazartesi başlıyorum bana saatlik asgari olarak hesaplanıp verilecek maaş. mesela haftada 36 saat çalışıyorsan saatlik asgari ucretle çarpıyorsun bu da 115TL gibi bir şey ona göre veriyorlar hesaplayıp.
Hayırlı olsun reisim kaç saat çalışıyorsun haftada bir de zor mu? Benim arkadaşın dediğine göre seni 5 ten kapanışa kadar yazdılarsa kapanış sonrası da temizlik memizlik 2 saatin de öyle gidiyor her gün eziyet diyordu.

Reisim hortlatıyorum konuyu ama sıfır tecrübe ile alıyorlar mı ki barista falan? Sıfırdan girsem zaten işi öğrenene kadar haftalar geçer nasıl olacak o ya da düşündüğümden kolay mı baristalık acaba.

Hocam ben girmedim ama arkadaşım 0 tecrübe ile kahve dünyasında barista olarak çalışıyor orda öğrendi yani ama bazı yerler tecrübesiz almıyor sanırım. Gidip sormak gerek.

Çoğu yer alır demiyorum, bir işe girmeden o tecrübeyi zaten kazanamazsın. Tecrübesiz eleman aradıklarında 1 hafta sürmez baristalığın kabasını öğrenmen.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı