Part time iş önerisi

KökTürk

Kilopat
Makaleler
1
Bursa'da yaşıyorum. Sabah 9, akşam 3 dershanem var. Hürriyete gidiyorum dershaneye. 3'ten sonra çalışabileceğim bir iş arıyorum. 3-4 ay çalışıp çıkacağım, şu anlık ihtiyaçlarımı karşılamak için. Bilgisayardan, teknolojik aletlerden, telefon, tablet falan iyi anlarım. Teknosa'ya falan başvursam alırlar mı acaba part time şekilde?

Bursa'da yaşıyorum. Sabah 9, akşam 3 dershanem var. Hürriyete gidiyorum dershaneye. 3'ten sonra çalışabileceğim bir iş arıyorum. 3-4 ay çalışıp çıkacağım, şu anlık ihtiyaçlarımı karşılamak için. Bilgisayardan, teknolojik aletlerden, telefon, tablet falan iyi anlarım. Teknosa'ya falan başvursam alırlar mı acaba part time şekilde?
Kaç yaşındasın?

genelde büyük kurumsal gıda firmaları part time çalışan alıyor burger king mcdonalds gibi şirketlere rahatlıkla girebilirsin şartları ve maaşları iyi diye biliyorum kuzenim part time çalışıyordu

Kaç yaşındasın?

18'de diksiyonum falan iyidir insan ilişkilerim konuşmam istediğim zaman düzgün temiz diksiyonla konuşabiliyorum.

Genelde büyük kurumsal gıda firmaları part time çalışan alıyor Burger King McDonald's gibi şirketlere rahatlıkla girebilirsin şartları ve maaşları iyi diye biliyorum kuzenim part time çalışıyordu.

Mantıklı hocam.

Genelde büyük kurumsal gıda firmaları part time çalışan alıyor Burger King McDonald's gibi şirketlere rahatlıkla girebilirsin şartları ve maaşları iyi diye biliyorum kuzenim part time çalışıyordu

Maalesef Burger King gibi yerlerin şartları hiç iyi değil, insan muamelesi yapmıyorlar, kuzeninize kıyak geçmiş olabilirler fakat internetten bg çalışan yorumlarını okursanız dediklerimi anlarsınız. 😊

Maalesef Burger King gibi yerlerin şartları hiç iyi değil, insan muamelesi yapmıyorlar, kuzeninize kıyak geçmiş olabilirler fakat internetten bg çalışan yorumlarını okursanız dediklerimi anlarsınız. 😊
Maalesef gençler 1-2 kuruş kazanacağım diye öyle yerlerde köpek muamelesine mecbur kalıyor.

18'de diksiyonum falan iyidir insan ilişkilerim konuşmam istediğim zaman düzgün temiz diksiyonla konuşabiliyorum.

Mantıklı hocam.

Satış danışmanlığı öneririm hocam medimarkt vatan ya da Teknosa'da filan eğer teknolojiye az da olsa ilginiz varsa bir bakın.

Genelde büyük kurumsal gıda firmaları part time çalışan alıyor Burger King McDonald's gibi şirketlere rahatlıkla girebilirsin şartları ve maaşları iyi diye biliyorum kuzenim part time çalışıyordu.

Tab gıda bünyesinde bulunan Burger King ve poppeys işe girecektim Allah'a şükürler olsun son anda kurtulmuşum bana gece 12 de mesai bittiğini ve servis ücreti olmadığını söylediler vardiya şefinin filan varmış ama :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı