Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 2 ay sonra LGS'ye gireceğim ve Lise 1 veya Lise 2'de Part Time işte çalışmayı düşünüyorum. Sizce de böyle bir planım olmalı mı?
Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 2 ay sonra LGS'ye gireceğim ve lise 1 veya lise 2'de part time işte çalışmayı düşünüyorum. Sizce de böyle bir planım olmalı mı?
Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 2 ay sonra LGS'ye gireceğim ve Lise 1 veya Lise 2'de Part Time işte çalışmayı düşünüyorum. Sizce de böyle bir planım olmalı mı?
Zorundayım hocam. Türkiye'de hayat kalmadı. Şimdiden Kanada doları biriktirmeye başlayacağım ki Yazılım Mühendisi olduğumda orada gerçek bir hayat yaşayabileyim.
Zorundayım hocam. Türkiye'de hayat kalmadı. Şimdiden Kanada doları biriktirmeye başlayacağım ki yazılım mühendisi olduğumda orada gerçek bir hayat yaşayabileyim.
Hocam k. Doları kuruna baktım o da hiç iç açıcı değil. Part time ile zor para biriktirmek. Ben olsam uğraştığım işte kendimi kurtarıp 2-3 sene içinde Kanada hedefi belirlerdim.
Zorundayım hocam. Türkiye'de hayat kalmadı. Şimdiden Kanada doları biriktirmeye başlayacağım ki Yazılım Mühendisi olduğumda orada gerçek bir hayat yaşayabileyim.
Hocam yurtdışı istiyorsanız kanadada okumak biraz zor. Çünkü oranın vatandaşı olmadığınız için 30 bin dolara yakın bir sadece okul ücretiniz olucak ve temel giderleriniz buna dahil değil. Anneniz babanız onaylarsa oraya yaşamaya gidin.
Hocam k. Doları kuruna baktım o da hiç iç açıcı değil. Part time ile zor para biriktirmek. Ben olsam uğraştığım işte kendimi kurtarıp 2-3 sene içinde Kanada hedefi belirlerdim.