Part-Time işte çalışılmalı mı?

• Konuyu başlatan Denji
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 31
  • Görüntüleme 2.590
Herkes yanlış anlamış.
Postta göremedim ve yorumuda okumamışım. Ama verdiğim tavsiyeleri uygularsan pişman olmazsın. Deneyen arkadaşlarım var büyük ihtimalle meslek lisesi okuyorsundur. Veya okumuyosundur lakin okuyorsan açıktan okumanı tavsiye ederim. Hocaların umrunda pekte olmuyorsunuz.

Hocam bence kanada değilde bir avrupa ülkesini seçin.Çünkü kanadaya göre daha ucuz ve kanada çok heveslencek bir yer değil kolay kolay oturum izni vs alınamıyo.Bence en iyi tercih norveç finlandiya gibi ülkelerde yazılımcı olmanız.
Yalnız hocam Norveç veya İskandinavya ülkeleri daha pahalı ama doğası ve havası bakımından daha ön planda duruyor. En ideali ve ucuzu Amerikadır.

Yalnız hocam Norveç veya İskandinavya ülkeleri daha pahalı ama doğası ve havası bakımından daha ön planda duruyor. En ideali ve ucuzu Amerikadır.
Amerikayı pek önermiyorum. Tabii kişiden kişiye değişir ama masraf karşılaştırması yaparsanız avrupa ülkeleri daha ucuz. Olay tl olarak değil o ülkenin para birimine göre bakmalısınız hocam.

Onun yerine derslerine çok çalışıp köklü bir üniversiteye git. Eğer ki değerli ve başarılı bir mühendis olursan zaten yurt dışından teklif gelir ona göre gidersin.

Amerikayı pek önermiyorum. Tabii kişiden kişiye değişir ama masraf karşılaştırması yaparsanız avrupa ülkeleri daha ucuz. Olay tl olarak değil o ülkenin para birimine göre bakmalısınız hocam.
Arkadaşın dediği kriterlere dayanarak önerdim. Amerika ve Almanya şuan alım gücü iyi olan ülkeler aç kalmaz yani rahat geçinir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı