Part-time işten çıkılmalı mı?

Mudur kotu biri değil ya o kadar ustumuze gitmiyor ondan dolayı memnunum ama dediğiniz gibi beni part ayağına full time çalıştırıyorlar normalde full time öğlen 1 de giriş yapıyor ben 2 de giriyorum kapatıp çıkıyoruz ama aldığım maaş yarısı kadar şimdi iki uç yere soracağım bakalım eğer iyi bir yer denk gelirse direkt çıkışımı yapıp oraya gireceğim.

Hocam ben internetten imzaladım belgeleri ve belgede part time çalışan bide yanında çalıştığım şube yazıyordu.

Kardeşim o belge sende varsa bi chatgptye atıp sor bakalım yasal mı değil mi diye. Bence öyle olmaması lazım.

senin part time sayılman için en fazla 16-21 çalışıyor olman lazım sana iki saat takıyor müdür

Başvuru yaptım işe başlattılar sigorta girişi oldu muayene falan olacakmışım başlamadan önce ama şöyle bir sorun var ben hala A101 ile ilişki kesmedim nasıl olacak o hocam.

Başvuru yaptım işe başlattılar sigorta girişi oldu muayene falan olacakmışım başlamadan önce ama şöyle bir sorun var ben hala A101 ile ilişki kesmedim nasıl olacak o hocam.
2 ay deneme süreci oluyor 1 günde hallederler gidip işten çıkmak istediğini söyle bana 1 gün daha gel demişlerdi belki senden istemezler tabii isteyedebilirler

2 ay deneme süreci oluyor 1 günde hallederler gidip işten çıkmak istediğini söyle bana 1 gün daha gel demişlerdi belki senden istemezler tabii isteyedebilirler
Sagolun hocam peki bu migros da sayım gunu akşam paspası falan önyuz muhabbeti var mıdır ya onları iş görusmesindeki kadın tezgahtarsanız yapıyorsunuz normal kasiyerseniz yapmassınız dedi ama ben genede sorayım belki yanlış biliyordur kadın

migrosta reyon görevlisi olursan reyona bakarsın oranın sorumlusu sen olursun. kasiyer olursan kasiyerlik yaparsın kasadan sorumlu olursun. kapanışta ise temizlik görevlisi oluyor mu bilmiyorum sayım günleride yine aynı dediğim gibi olur herhalde reyon görevlileri bakar diye düşünüyorum. tabii sormakta fayda var ama büyük ihtimalle böyledir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…