Partilerin YouTube üzerinde yaptığı reklamlar arttı mı?

ahmet164632

Hectopat
Daha fazla  
Birkaç saat önce Technopat sayfasının üstünde MHP reklamı gördükten sonra YouTube'da bir video karşıma çıktıktan sonra izlemek için videoya tıkladım. Karşıma çıkan reklam bu;

1678994996493.png

İnternet kullanan insanlara siyasi bir partinin reklamı çıkarsa çok umursayacaklarını düşünmüyorum. Sizce bu durumun sebebi ne olabilir?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Reklam çıkan video linkide bu :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Birkaç saat önce Technopat sayfasının üstünde MHP reklamı gördükten sonra YouTube'da bir video karşıma çıktıktan sonra izlemek için videoya tıkladım. Karşıma çıkan reklam bu;

Eki Görüntüle 1704065

İnternet kullanan insanlara siyasi bir partinin reklamı çıkarsa çok umursayacaklarını düşünmüyorum. Sizce bu durumun sebebi ne olabilir?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Reklam çıkan video linkide bu :D

Bot hesapları var reklam paraları var fonlamaları var parası olan yapıyor. Siyaset Prime dönmüş durumda.

Çoktandır yapılıyordu. Tek akp falan değil chp falan da yapıyor. Normal yani, seçim yaklaştığı için. Bunlar daha başlangıç, daha ne tur reklamlar olacak, kim bilir. KK nin oyunu çıksa şaşırmam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı