Partner nasıl bulunabilir?

Yazdıklarından anladığım kadarıyla sen gerçekten arıza birisin yanlış anlama ama yıllardır bir kişiyle bile anlaşamadıysan hep karşı taraf sorunlu olamaz

@867253 Evet farkındayım bende bir sorun var. Çok kibar konuşuyorum çok düzgün davranıyorum yine hiçbir şey değişmiyor. Elimde değil.

Destek al bence sorun olmama ihtimali pek yok bence. 40 yaş üstü adamla da ne arkadaş olcan düz bir sohbet olduğu için sıkıntı yasamiyosundur. İkisi de alakalı gibi birbiriyle.

@SeanStrickland 13 yaşından beri düzenli olarak psikiyatriste gidiyorum düşünceleri azaltmaktan başka bir işe yaramadı. Bilmiyorum boşuna yaşıyorum işte.

@SeanStrickland 13 yaşından beri düzenli olarak psikiyatriste gidiyorum düşünceleri azaltmaktan başka bir işe yaramadı. Bilmiyorum boşuna yaşıyorum işte.

Kendini sık ve hiç yapamayacağın şeyleri yap ama kendini zorla sınırlarını sonuna kadar kullan o zaman az da olsa mutlu olabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…