Destek al bence sorun olmama ihtimali pek yok bence. 40 yaş üstü adamla da ne arkadaş olcan düz bir sohbet olduğu için sıkıntı yasamiyosundur. İkisi de alakalı gibi birbiriyle.11 yaşında girdim ben. Yaş Ocak'ta 22 sıfır ilişki.
Ben ilkokuldan beri böyleyim kimseyle anlaşamıyorum. Çocukken takardım ama şu an yalnız, arkadaşsız olmak umurumda değil. Zaten yaşıtlarım olmayan 35 40 yaş üstülerle iyi geçiniyorum. Mesele partner bulamamak.
@SeanStrickland 13 yaşından beri düzenli olarak psikiyatriste gidiyorum düşünceleri azaltmaktan başka bir işe yaramadı. Bilmiyorum boşuna yaşıyorum işte.
@SeanStrickland param var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.