Pasaj siparişini satıcı ne zaman onaylar?

Merhaba, içim rahat etmedi sorayım dedim. Antalya'dan Turkcell magazasindan telefon sipariş ettim Pasaj üzerinden. Sanırım dükkan kapandı o yüzden onaylayamadi. Stok bitme durumu vs. oluyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Stok bitme durumu oluyor ancak siparişinizi stok bitti diye iptal edemezler diye biliyorum. Gecikmeli olur ancak aldığınız fiyattan o telefonu tarafınıza bir şekilde gönderirler. Aynısı ekran kartı alırken başıma geldi. 2-3 hafta gecikmeli oldu ama tam o aralar inanılmaz zamlanıyordu ekran kartları beni alakadar etmedi zam ve o fiyattan tarafıma kargolandı ekran kartım.

Stok bitme durumu oluyor ancak siparişinizi stok bitti diye iptal edemezler diye biliyorum. Gecikmeli olur ancak aldığınız fiyattan o telefonu tarafınıza bir şekilde gönderirler. Aynısı ekran kartı alırken başıma geldi. 2-3 hafta gecikmeli oldu ama tam o aralar inanılmaz zamlanıyordu ekran kartları beni alakadar etmedi zam ve o fiyattan tarafıma kargolandı ekran kartım.
Yani hocam sikayetvarda felan 11gun bekletmisler satıcı onaylamasında, gelmemiş ürün. Aldığım telefonu aceleyle aldım zaten bı anda 400tl zamlandi. Sadece pasaj vardı zamlanmayan. Şuanda hala bu model stokta var 1 ayda olsa eninde sonunda gelecek diyorsunuz değil mi? Rahatladım vallahi :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı