Pasaport kayıtlı Redmi Note 8 Pro almak

Daha fazla  
Redmi Note 8 Pro 128 GB Hepsiburada'da an itibariyle 2.499 TL. Sahibinden.com'a girdiğimde galiba bazı insanların yurt dışından toplu alım yapıp 1500-1700 civarı fiyatlara fiyata sattığını gördüm. Pasaport kayıtlı yazıyor. Global ROM'muş. Bu cihaz alındığında Türkçe kullanılabilir mi, herhangi bir sıkıntı çıkarır mı?

Hocam toplu alsalar bile cihazı ne kadara almış olabilirler ki? Kayıt ücreti zaten 1800 küsür ₺. İlanlara bakmadım ama bana imei çakmışlar gibi geldi. Bence indirimler kovalanıp (2000'e kadar düşüyordu) Türkiye garantili almanız daha iyi olacaktır.

türkçe kullanmasına kullanabilirsin fakat bir süre telefon kapanabilir kayıt mevzusundan sorun çıkabilir, klon imei tarzı durumlarla karşılaşabilirsin 800 lira karda olacağım diye bir anda 2 katı bir paradan olabilirsin kayıt mevzusunu net olarak öğrenmeden böyle bir işe girmemeni tavsiye ederim sahibinden de bu işlemi yapan satıcının satış geçmişi puanları önemli en önemlisi bu işi yapan şahıs mı firma mı eğer şahıs ise zaten doğrudan bu mevzuyu unutmanı tavsiye ederim .Yok firma ise firmanın geçmişine kaç senelik bir firma olduğunu ve bulabiliyorsan firma geçmişine bakmanı öneririm Xiaomi markası benim bildiğim %4-5 kar marjı ile satış yapan bir firma dolayısıyla bu derece indirimli bir fiyat pek olası değil. Bazı telefoncular bir dönem çok cüzi 150-200tl karşılığında operatörlerdeki tanıdık veya para verdikleri kişiler vasıtası ile telefonları geçici süreli kayıt ettirip operatörlerin genel merkezlerinin durumu farkedecekleri sürelere kadar telefonları kayıtlı gösterirlerdi tabi daha sonra bu telefonlar kayıt dışı kalır kullanıcılar ciddi zarar görürlerdi.Aynı durumları yaşamamak için dikkat etmeni öneririm

Yurtdışından getirtilmiş IMEI atılı cihazlar. Kısa vadede iş görür ama uzun vadede IMEI çok kafa yorar diye düşünüyorum. Bu yüzden kendim de indirim kovalayıp en ucuz şekilde almaya çalıştım. Yinede karar sizin. Unutmadan telefon güncelleme alırsa IMEI gider aklınızda bulunsun.

Migros-Carrefour-Kipa gibi zincir marketlerde uygun fiyata 2200 TL gibi. Vade farksız faizsiz 10 taksit'e kadar bölünebiliyor. Mediamarkt, vatan ve teknosada ise 2800 TL bir bakın derim....

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı