Pasaport kayıtlı S7 EDGE alınır mı?

Ben bizzat telefonumu (S7 edge) yurtdışından aldım. Pasaportuma kaydettim ve sorunsuz olarak yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum. Eğer cidden kayıt edildiyse yani başka imei atılmadıysa alınabilir. Hiçbir farkı olmaz.

Peki ikinci bir cihaz almak istediğinizde şuan kullandığınız telefona herhangi bir şey oluyor mu? Kayıttan düşme gibi.

ikinci bir cihaz almak istediğinizde
Bir pasaporta iki yıl içinde sadece bir kez kayıt yaptırılabilir. Kayıt sildirilebilir mi derseniz evet. Kendi pasaportunuza kayıtlı olsa sorun yaşamazsınız ama diğerini de yapanı pek görmedim açıkçası. Çünkü alan kişi cihazı en az bir veya iki yıl kullanmış oluyor. Zaten pasaport kaydı yaptırmak için yurda giriş için geçen belli bir süre var. Öyle hadi bir kayıt yaptırayım olmuyor pek.

IMEI Kaydı İptal

Yani dedikleriniz doğrultusunda düşünürsem adam telefonu iki yıla yakındır kullanıyormuş. Yeni bir cihaz aldığında bana verdiği telefonu kayıttan düşürebilir. Kendi pasaportum olsa düşünmeden alırım ama malesef ki yok.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı